Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Εθελοντική αιμοδοσία στην πλατεία Ελευθερίας
Εθελοντική αιμοδοσία στην πλατεία Ελευθερίας

Εθελοντική αιμοδοσία στην πλατεία Ελευθερίας

Τους εθελοντές ιμοδότες κλεί ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Μαγνησίας ώστε να συνεχίσουν να αιμοδοτούν και να προσφέρουν το πολύτιμο αυτό δώρο ς. Εξαιτίας του φόβου ωστόσο που επικρατεί με τον κορωναϊό και της ς προσέλευσης στο Νοσοκομείο Βόλου, η Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας έχει ξεκινήσει και συνεχίσει τις εξορμήσεις στο Βόλο, προκειμένου να διευκολύνει όλους όσοι θέλουν να αιμοδοτήσουν.

Ο σύλλογος σημειώνει  στην ανακοίνωσή του:  «Ο δικαιολογημένος φόβος των πολιτών να πλησιάσουν τα , σύσταση που υποστηρίζεται και από όλους τους παγκόσμιους και εθνικούς φορείς υγείας (WHO, , Υπ. Υγείας, ECDC) για τον περιορισμό της εξάπλωσης της επιδημίας, έχει αναπόφευκτα επίπτωση στην προσέλευση αιμοδοτών και εν δυνάμει προκαλεί οξεία των αποθεμάτων αίματος.

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Μαγνησίας «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» καλεί τα μέλη του αλλά και όλους τους εθελοντές αιμοδότες να συνεχίσουν να προσφέρουν το δώρο ς προς τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη γιατί μπορεί να σταμάτησαν τα προγραμματισμένα χειρουργεία αλλά τα άτομα με θέλουν συνέχεια αίμα.
Να μην αφήσουμε καμία ζωή να κινδυνέψει.

Γι` αυτό το λόγο ο Σταθμός Αιμοδοσίας του Ν. Βόλου αποφάσισε να είναι η κινητή μονάδα αιμοδοσίας σε κεντρικά σημεία της πόλης για το μήνα Μάρτιο και συγκεκριμένα σήμερα Τρίτη 24 & 31/3 στην πλατεία ς μπροστά στα Δικαστήρια 09:00 π.μ.-13:00.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση