Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Εθελοντική αιμοδοσία στην πλατεία Ελευθερίας
Εθελοντική αιμοδοσία στην πλατεία Ελευθερίας

Εθελοντική αιμοδοσία στην πλατεία Ελευθερίας

Τους αιμοδότες καλεί ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Μαγνησίας ώστε να συνεχίσουν να αιμοδοτούν και να προσφέρουν το πολύτιμο αυτό δώρο ζωής. Εξαιτίας του φόβου ωστόσο που επικρατεί με τον κορωναϊό και της μείωσης προσέλευσης στο Νοσοκομείο , η Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας έχει ξεκινήσει και συνεχίσει τις εξορμήσεις στο Βόλο, προκειμένου να διευκολύνει όλους όσοι θέλουν να αιμοδοτήσουν.

Ο σύλλογος σημειώνει  στην ανακοίνωσή του:  «Ο δικαιολογημένος φόβος των πολιτών να πλησιάσουν τα , σύσταση που υποστηρίζεται και από όλους τους παγκόσμιους και εθνικούς φορείς υγείας (WHO, ΕΟΔΥ, Υπ. Υγείας, ECDC) για τον περιορισμό της εξάπλωσης της επιδημίας, έχει αναπόφευκτα επίπτωση στην προσέλευση αιμοδοτών και εν δυνάμει προκαλεί οξεία των αποθεμάτων αίματος.

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Μαγνησίας «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» καλεί τα μέλη του αλλά και όλους τους αιμοδότες να συνεχίσουν να προσφέρουν το δώρο ζωής προς τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη γιατί μπορεί να σταμάτησαν τα προγραμματισμένα χειρουργεία αλλά τα άτομα με θέλουν συνέχεια .
Να μην αφήσουμε καμία να κινδυνέψει.

Γι` αυτό το λόγο ο Σταθμός Αιμοδοσίας του Ν. αποφάσισε να είναι η κινητή μονάδα αιμοδοσίας σε κεντρικά σημεία της πόλης για το μήνα Μάρτιο και συγκεκριμένα σήμερα Τρίτη 24 & 31/3 στην πλατεία Ελευθερίας μπροστά στα Δικαστήρια 09:00 π.μ.-13:00.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Δωρεάν rapid test στην Αργαλαστή #RapidTests - https://t.co/cIEGmczsvi -

  • Με άρωμα Ολυμπιακών Αγώνων ο ΣΔΥ Βόλου στο Zagori Mountain Running #ΣΔΥΒόλου - https://t.co/OWjXY434LO -

  • Πανελλήνια Ομοσπονδία: “Εξοστρακισμός” και απομόνωση των λαϊκών αγορών βιομηχανικών ειδών στην πόλη του Βόλου… - https://t.co/BoyX9XY3Eo -

"Αλιεύοντας" την είδηση