Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Εθελοντική αιμοδοσία στην ΠΕΜΣ
Εθελοντική αιμοδοσία στην ΠΕΜΣ

Εθελοντική αιμοδοσία στην ΠΕΜΣ

Εθελοντική αιμοδοσία, στον προαύλιο χώρο της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων (πρώην κτίριο Νομαρχίας, Ιωλκού και Αναλήψεως), διοργανώνει για την Πέμπτη 9 Απριλίου, από τις 9.00 το πρωί μέχρι τη 1.00 το μεσημέρι η Θεσσαλίας, σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Αχιλλοπούλειου υ Βόλου.

Η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων ανταποκρινόμενη άμεσα στην έκκληση του Υπουργείου Υγείας για πραγματο αιμοληψιών εκτός Νοσοκομείων, στο πλαίσιο των μέτρων περιορισμού της μετάδοσης του κορωναϊού σε κλειστούς χώρους, λόγω οξείας μείωσης των αποθεμάτων αίματος στη χ, καλεί όλες και όλους να προσέλθουν στον προαύλιο χώρο της, προκειμένου να συμμετέχουν στην αιμοδοσία.

Σε της η παροτρύνει όλες και όλους να αφιερώσουν λίγο από το χρόνο τους και να προσέλθουν στην εθελοντική αυτή αιμοδοσία προκειμένου να διασφαλιστούν οι ανάγκες όλων όσοι χρήζουν μετάγγισης αίματος η παραγώγων του. «Έχουμε αποδείξει πολλές φορές κατά το παρελθόν ως πολίτες αυτού του Νομού την ευαισθησία μας για τον συνάνθρωπο και την έμπρακτη στήριξη όσων έχουν την ανάγκη μας. Σε αυτή τη δύσκολη χρονική περίοδο που βιώνει η χ μας και όλοι μας ως πολίτες αυτής της χώρας και του Νομού Μαγνησίας, πρέπει να συμμετέχουμε ενεργά στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνει η με το Τμήμα Αιμοδοσίας του υ Βόλου, προκειμένου να ενισχύσουμε όσο περισσότερο μπορούμε όσους συνανθρώπους μας το έχουνε ανάγκη».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση