Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Εθελοντική αιμοδοσία διοργάνωσε η υφυπουργός Παιδείας στον Βόλο
Εθελοντική αιμοδοσία διοργάνωσε η υφυπουργός Παιδείας στον Βόλο

Εθελοντική αιμοδοσία διοργάνωσε η υφυπουργός Παιδείας στον Βόλο

Tην 7η εθελοντική διοργάνωσε η υφ Παιδείας και βουλευτής Ν. ς  Ζέττα Μ. Μακρή  με τους συνεργάτες της και τον σύλλογο εθελοντών αιμοδοτών «Αλληλεγγύη», την Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου.
Η κ. Μακρή υποδεχόταν προσωπικά τις εθελόντριες και τους εθελοντές αιμοδότες και μοιράστηκε μαζί τους ανθρώπινες στιγμές και ιστορίες, που αναδεικνύουν την σπουδαιότητα και την αναγκαιότητα της εθελοντικής ς.
Στις τρεις ώρες που κράτησε η δράση, άνθρωποι όλων των ηλικιών, ήρθαν σε επαφή με την ιδιαίτερη εμπειρία της αιμοδοσίας είτε ως αιμοδότες, είτε ως συνοδοί, είτε ως ενδιαφερόμενοι και αφιέρωσαν λίγα λεπτά από τον χρόνο τους, για να ενημερωθούν για την απλή και σύντομη διαδικασία της εθελοντικής αιμοδοσίας, να δηλώσουν συμμετοχή και να πάρουν μέρος σε μια με επίκεντρο το αγαθό της ς και της υγείας.
Η υφ Παιδείας ευχαρίστησε τους συμπολίτες της για την στήριξή τους: «Περισσότερες από 40 φιάλες αίμα συγκεντρώθηκαν στην 7η εθελοντική αιμοδοσία. Η συμμετοχή ήταν πραγματικά συγκινητική και η ανταπόκριση των εθελοντών αιμοδοτών ξεπέρασε τις προσδοκίες. Η της κοινωνίας πηγάζει από την ενότητα και την προσφορά των πολιτών και η κοινωνία του Βόλου και της ς αποδεικνύει έμπρακτα τη δύναμή της!
Ευχαριστώ ειλικρινά όλες και όλους που ήρθαν για να ενισχύσουν με την παρουσία τους τον εθελοντισμό και την αιμοδοσία, να μεταδώσουν το μήνυμα, να δώσουν αίμα για τον συνάνθρωπο.
Ανάμεσά τους υπήρξαν πολλοί που δεν κατάφεραν να εκπληρώσουν την επιθυμία τους καθώς το πρωτόκολλο είναι συγκεκριμένο, λεπτομερές και αυστηρό.
Σας ευχαριστώ όλους που αγκαλιάσατε και αυτήν την πρωτοβουλία του υ μου και ανανεώνουμε τη συνάντησή μας στην επόμενη αιμοδοσία».
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση