Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » H εταιρεία «Swedish Systems Security MON EPE» φυλάει τον ΧΥΤΑ Βόλου
H εταιρεία «Swedish Systems Security MON EPE» φυλάει τον ΧΥΤΑ Βόλου

H εταιρεία «Swedish Systems Security MON EPE» φυλάει τον ΧΥΤΑ Βόλου

Στην ετιρεί «Swedish Systems MON EPE», η οποία διενεργούσε την φύλαξη του ΧΥΤΑ Βόλου μέχρι τις 12 Ιουλίου ανατέθηκε, με απευθείας ανάθεση από το Δ.Σ. του Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων, το έργο της φύλαξης του ΧΥΤΑ και για τους επόμε επτά μήνες, έναντι ποσού 20.000 (συν ΦΠΑ).

Σε ανάρτηση σήμερα, των σχετικών εγγράφων και αποφάσεων, στη “Διαύγεια”, προκύπτει ότι η προτέρα με την Εταιρεία λύθηκε στις 12 Ιουλίου – έναν μήνα νωρίτερα δηλαδή, από την ημερομηνία κανονικής λήξης της ς – κατόπιν δικής της αίτησης, «με επίκληση λόγων που αφορούν στη νομιμότητάς της» διότι «δεν εγκρίθηκε η πληρωμή του 1ουλογαριασμού από το ελεγκτικό συνέδριο Νομού Μαγνησίας».

Η ίδια Εταιρεία υπέβαλε νέα προσφορά αντί του ποσού των 6,23 την και ανέλαβε εκ νέου το έργο της φύλαξης του ΧΥΤΑ, αφού παράλληλα, εγκρίθηκε η σχετική μελέτη παροχής υπηρεσιών φύλαξης, όπως και η διάθεση της σχετικής πίστωσης με την 45/ απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση