Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » H εταιρεία «Swedish Systems Security MON EPE» φυλάει τον ΧΥΤΑ Βόλου
H εταιρεία «Swedish Systems Security MON EPE» φυλάει τον ΧΥΤΑ Βόλου

H εταιρεία «Swedish Systems Security MON EPE» φυλάει τον ΧΥΤΑ Βόλου

Στην ετιρεί «Swedish Systems MON EPE», η οποία διενεργούσε την του ΧΥΤΑ Βόλου μέχρι τις 12 Ιουλίου ανατέθηκε, με απευθείας ανάθεση από το Δ.Σ. του Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων, το έργο της ς του ΧΥΤΑ και για τους επόμενους επτά μήνες, έναντι ποσού 20.000 ευρώ (συν ).

Σε ανάρτηση σήμερα, των σχετικών εγγράφων και αποφάσεων, στη “”, προκύπτει ότι η προτέρα με την Εταιρεία λύθηκε στις 12 Ιουλίου – έναν μήνα νωρίτερα δηλαδή, από την κανονικής λήξης της ς – κατόπιν δικής της αίτησης, «με επίκληση λόγων που αφορούν στη νομιμότητάς της» διότι «δεν εγκρίθηκε η πληρωμή του 1ουλογαριασμού από το ελεγκτικό συνέδριο Νομού Μαγνησίας».

Η ίδια Εταιρεία υπέβαλε νέα προσφορά αντί του ποσού των 6,23 ευρώ την ώρα και ανέλαβε εκ νέου το έργο της φύλαξης του ΧΥΤΑ, αφού παράλληλα, εγκρίθηκε η σχετική μελέτη παροχής υπηρεσιών φύλαξης, όπως και η διάθεση της σχετικής πίστωσης με την 45/2016 απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση