Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Εργαζόμενοι ΔΕΥΑΜΒ: Όχι σε ιδιώτη η καταγραφή υδρομέτρων
Εργαζόμενοι ΔΕΥΑΜΒ: Όχι σε ιδιώτη η καταγραφή υδρομέτρων

Εργαζόμενοι ΔΕΥΑΜΒ: Όχι σε ιδιώτη η καταγραφή υδρομέτρων

Την αντίθεσή τους εξέφρασαν  στη σημερινή συνεδρίαση οι εργαζόμενοι της στην εκχώρηση της υπηρεσίας λήψης ενδείξεων υδρόμετρων καταναλωτών σε ιδιώτη και καταψήφισαν τον διαγωνισμό που θα προκηρύξει η Επιχείρηση για ποσό 60.000 χωρίς ΦΠΑ.

Κατά την  συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιχείρησης ο εκπρόσωπος των εργαζομένων και πρόεδρος του Συλλόγου Βάιος Ζεμπέογλου,  είπε ότι πέντε χρόνια πριν, είχαν γίνει κινητοποιήσεις των εργαζομένων στη για δέκα ημέρες, ώστε να μην εκχωρηθεί η υπηρεσία σε ιδιώτη και ψήφισε αρνητικά.

Ο ίδιος τόνισε ότι ένα μέρος της υπηρεσίας θα μπορούσε να εκτελεστεί από το υπάρχον προσωπικό με ενίσχυση με συμβασιούχους ή άτομα που κάνουν πρακτική στον ΟΕΑΔ, προκειμένου να γίνει οικονομία.

Η της ΔΕΥΑΜΒ ακύρωσε διαγωνισμό της ίδιας υπηρεσίας για δύο έτη, προϋπολογισμού 160.000 .

«Σε βάθος χρόνου να εξεταστεί η της υπηρεσίας συνολικά στη ΔΕΥΑΜΒ», ζήτησε ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων από τη Διοίκηση της Επιχείρησης.

Στη συνεδρίαση της ΔΕΥΑΜΒ, που έγινε με χειρόγραφες σημειώσεις διότι κάηκε η μικροφωνική εγκατάσταση, ορίστηκε επιτροπή μακροχρόνια ανέργων που θα απασχοληθούν, στο πλαίσιο προγράμματος του ΟΑΕΔ.

Την επιτροπή αποτελούν ο πρόεδρος Αρ. Σαββάκης, ο γενικός διευθυντής Στ. Τζίνης και ο διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών της Επιχείρησης Μιλτ. Φαναριώτης. Ο πρόεδρος ενημέρωσε ότι υπάρχουν ήδη 20 μακροχρόνια που μπορούν να απασχοληθούν στην ΔΕΥΑΜΒ.

Τέλος, εγκρίθηκε το πρακτικό του διαγωνισμού κατασκευής του νέου καταθλιπτικού αγωγού ς ακαθάρτων από το κεντρικό αντλιοστάσιο στις Εγκαταστάσεις  Επεξεργασίας Λυμάτων, προϋπολογισμού 2.250.000 Ευρώ χωρίς τον ΦΠΑ.

Ο Αρ. Σαββάκης τόνισε ότι μετά από 35 χρόνια, θα κατασκευαστεί και δεύτερος αγωγός, προκειμένου να ελαχιστοποιηθούν τα προτα και να μη διαρρέουν λύματα στη θάλασσα σε περιπτώσεις ς ή άλλων προβλημάτων.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση