Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Εργαζόμενοι ΔΕΥΑΜΒ: Όχι σε ιδιώτη η καταγραφή υδρομέτρων
Εργαζόμενοι ΔΕΥΑΜΒ: Όχι σε ιδιώτη η καταγραφή υδρομέτρων

Εργαζόμενοι ΔΕΥΑΜΒ: Όχι σε ιδιώτη η καταγραφή υδρομέτρων

Την αντίθεσή τους εξέφρασαν  στη σημερινή οι της στην εκχώρηση της υπηρεσίας λήψης ενδείξεων υδρόμετρων καταναλωτών σε ιδιώτη και καταψήφισαν τον διαγωνισμό που θα προκηρύξει η Επιχείρηση για ποσό 60.000 ευρώ χωρίς ΦΠΑ.

Κατά την  του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιχείρησης ο εκπρόσωπος των εργαζομένων και πρόεδρος του Συλλόγου Βάιος Ζεμπέογλου,  είπε ότι πέντε χρόνια πριν, είχαν γίνει των εργαζομένων στη για δέκα ημέρες, ώστε να μην εκχωρηθεί η υπηρεσία σε ιδιώτη και ψήφισε αρνητικά.

Ο ίδιος τόνισε ότι ένα μέρος της υπηρεσίας θα μπορούσε να εκτελεστεί από το υπάρχον προσωπικό με ενίσχυση με συμβασιούχους ή άτομα που κάνουν στον ΟΕΑΔ, προκειμένου να γίνει .

Η διοίκηση της ΔΕΥΑΜΒ ακύρωσε διαγωνισμό της ίδιας υπηρεσίας για δύο έτη, προϋπολογισμού 160.000 ευρώ.

«Σε βάθος χρόνου να εξεταστεί η επιστροφή της υπηρεσίας συνολικά στη ΔΕΥΑΜΒ», ζήτησε ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων από τη Διοίκηση της Επιχείρησης.

Στη συνεδρίαση της ΔΕΥΑΜΒ, που έγινε με χειρόγραφες σημειώσεις διότι κάηκε η μικροφωνική εγκατάσταση, ορίστηκε επιτροπή μακροχρόνια ανέργων που θα απασχοληθούν, στο πλαίσιο προγράμματος του ΟΑΕΔ.

Την επιτροπή αποτελούν ο πρόεδρος Αρ. Σαββάκης, ο γενικός διευθυντής Στ. Τζίνης και ο διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών της Επιχείρησης Μιλτ. Φαναριώτης. Ο πρόεδρος ενημέρωσε ότι υπάρχουν ήδη 20 μακροχρόνια άνεργοι που μπορούν να απασχοληθούν στην ΔΕΥΑΜΒ.

Τέλος, εγκρίθηκε το πρακτικό του διαγωνισμού κατασκευής του νέου καταθλιπτικού αγωγού αποχέτευσης ακαθάρτων από το κεντρικό αντλιοστάσιο στις Εγκαταστάσεις  Επεξεργασίας Λυμάτων, προϋπολογισμού 2.250.000 Ευρώ χωρίς τον ΦΠΑ.

Ο Αρ. Σαββάκης τόνισε ότι μετά από 35 χρόνια, θα κατασκευαστεί και δεύτερος αγωγός, προκειμένου να ελαχιστοποιηθούν τα προβλήματα και να μη διαρρέουν στη θάλασσα σε περιπτώσεις βλάβης ή άλλων προβλημάτων.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Δύο #συλλήψεις σε Βόλο και Νότιο Πήλιο για #μουσική #μουσική #συλλήψεις - https://t.co/HJVqueqssB -

  • Ζ. Μακρή: «Επίσπευση της επαναλειτουργίας του Λατομείου Συκής από το ΥΠΕΝ» #ΛατομείοΣυκής - https://t.co/TqVVHJabdP -

  • Το ετήσιο συνέδριο του Δικτύου Major Cities of Europe #MajorCitiesOfEurope - https://t.co/VwCm7WXiCR -

"Αλιεύοντας" την είδηση