Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Eργασίες βελτίωσης κτιριακών εγκαταστάσεων και περιβάλλοντος χώρου του Αθλητικού Κέντρου Χιλιαδούς
Eργασίες βελτίωσης κτιριακών εγκαταστάσεων και περιβάλλοντος χώρου του Αθλητικού Κέντρου Χιλιαδούς

Eργασίες βελτίωσης κτιριακών εγκαταστάσεων και περιβάλλοντος χώρου του Αθλητικού Κέντρου Χιλιαδούς

Τις εργασίες για την επισκευή και βελτίωση των κτιριακών εγκαταστάσεων και του τος χώρου του Αθλητικού Κέντρου της συνοικίας ς, με προϋπολογισμό 380.000 ευρώ, που συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς και πρόκειται να ολοκληρωθούν στο αμέσως προσεχές διάστημα, αφού βρίσκονται στο τελικό στάδιο, για να παραδοθούν σε χρήση στους νέους και γενικά στους πολίτες της περιοχής, επιθεώρησε σήμερα ο απερχόμενος και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Αχ.Μπέος.

Πρόκειται, ως γνωστόν, για δημοτική έκταση στη συνοικία ς του Δήμου Βόλου, μεταξύ των οδών Γιάννη Δήμου, και Τριανταφυλλίδη, με γήπεδα για υπαίθριες αθλητικές δραστηριότητες και ένα κτιριακό συγκρότημα με λειτουργία αθλητικού κέντρου και Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών .

 

Οι εργασίες που εκτελούνται αφορούν την βελτίωση του δια στίβου στο πάρκο του αθλητικού κέντρου Χιλιαδούς, που θα έχει πλέον συνθετικό δάπεδο, με διάδρομο τρεξίματος συνολικού μήκους 440μ. και σταθερού πλάτους 2,5μ.

Όσον αφορά στα δύο κτίρια του αθλητικού κέντρου εκτελούνται εργασίες για την αποκατάσταση της λειτουργικότητας και την ανακαίνιση των χώρων ς των αθλούμενων τόσο στο επίπεδο του ισογείου όσο και στο επίπεδο του ημιυπογείου και διαμόρφωση χώρου ς ΑΜΕΑ.

Επίσης θα γίνει διαμόρφωση βοηθητικού χώρου άθλησης στο σε χώρο των αποδυτηρίων, ανακαίνιση και αναδιαμόρφωση των αποδυτηρίων στο  και άλλες παρεμβάσεις

Υπενθυμίζεται ότι προ μηνών στον ίδιο χώρο τοποθετήθηκαν όργανα γυμναστικής ( open gym)και συγκεκιρμένα οκτώ διπλά όργανα γυμναστικής για την ταυτόχρονη εκγύμναση κάθε φορά 16 ατόμων που μπορούν να ακολουθούν πρόγραμμα ασκήσεων ενδυνάμωσης ή απλώς να τα χρησιμοποιούν για διατάσεις.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση