Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Eργασίες βελτίωσης κτιριακών εγκαταστάσεων και περιβάλλοντος χώρου του Αθλητικού Κέντρου Χιλιαδούς
Eργασίες βελτίωσης κτιριακών εγκαταστάσεων και περιβάλλοντος χώρου του Αθλητικού Κέντρου Χιλιαδούς

Eργασίες βελτίωσης κτιριακών εγκαταστάσεων και περιβάλλοντος χώρου του Αθλητικού Κέντρου Χιλιαδούς

Τις εργασίες για την επισκευή και βελτίωση των κτιριακών εγκαταστάσεων και του περιβάλλοντος χώρου του Αθλητικού Κέντρου της συνοικίας Χιλιαδούς, με προϋπολογισμό 380.000 ευρώ, που συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς και πρόκειται να ολοκληρωθούν στο αμέσως προσεχές διάστημα, αφού βρίσκονται στο τελικό στάδιο, για να παραδοθούν σε χρήση στους νέους και γενικά στους πολίτες της περιοχής, επιθεώρησε σήμερα ο απερχόμενος και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Βόλου Αχ.Μπέος.

Πρόκειται, ως γνωστόν, για δημοτική έκταση στη συνοικία Χιλιαδούς του Δήμου Βόλου, μεταξύ των οδών Γιάννη Δήμου, και Τριανταφυλλίδη, με για υπαίθριες αθλητικές δραστηριότητες και ένα κτιριακό συγκρότημα με λειτουργία αθλητικού κέντρου και Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών .

 

Οι που εκτελούνται αφορούν την βελτίωση του διαδρόμου στίβου στο πάρκο του αθλητικού κέντρου Χιλιαδούς, που θα έχει πλέον συνθετικό δάπεδο, με διάδρομο τρεξίματος συνολικού μήκους 440μ. και σταθερού πλάτους 2,5μ.

Όσον αφορά στα δύο κτίρια του αθλητικού κέντρου εκτελούνται  για την αποκατάσταση της λειτουργικότητας και την ανακαίνιση των χώρων υγιεινής των αθλούμενων τόσο στο επίπεδο του ισογείου όσο και στο επίπεδο του ημιυπογείου και διαμόρφωση χώρου υγιεινής ΑΜΕΑ.

Επίσης θα γίνει διαμόρφωση βοηθητικού χώρου άθλησης στο σε χώρο των αποδυτηρίων, ανακαίνιση και αναδιαμόρφωση των αποδυτηρίων στο ημιυπόγειο και άλλες παρεμβάσεις

Υπενθυμίζεται ότι προ μηνών στον ίδιο χώρο τοποθετήθηκαν όργανα γυμναστικής ( open gym)και συγκεκιρμένα οκτώ διπλά όργανα γυμναστικής για την ταυτόχρονη εκγύμναση κάθε φορά 16 ατόμων που μπορούν να ακολουθούν πρόγραμμα ασκήσεων ενδυνάμωσης ή απλώς να τα χρησιμοποιούν για διατάσεις.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Από διαρροή αερίου η #έκρηξη στη Συγγρού #έκρηξη - https://t.co/pqfj3d1bIq -

  • Συμφωνία Ολυμπιακού με Ελιστάνο Μάνγκα #ΠΑΕΟλυμπιακόςΒόλου1937 - https://t.co/E5PkkrC5yV -

  • Απόπειρα αυτοκτονίας 34χρονης στο Βόλο #απόπειρααυτοκτονίας - https://t.co/RB8wDxm8Nd -

"Αλιεύοντας" την είδηση