Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Eργασίες συντήρησης του σταθμού μέτρησης της Περιφέρειας Θεσσαλίας στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου
Eργασίες συντήρησης του σταθμού μέτρησης της Περιφέρειας Θεσσαλίας στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου

Eργασίες συντήρησης του σταθμού μέτρησης της Περιφέρειας Θεσσαλίας στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου

Από την Περιφερεική Ενότητ και Σποράδων ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 5-6-2020, θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης του σταθμού μέτρησης της που βρίσκεται τοποθετημένος στο 1ο Σχολείο Βόλου.

Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθεί αλλαγή φιλτροταινίας στους δύο αναλυτές PM10 και PM 2,5 που είναι εγκατεστημένοι στον εν λόγω σταθμό μέτρησης της .

Αποτέλεσμα των εργασιών θα είναι η μη σωστή λειτουργία των αναλυτών και η αποτύπωση λαθεμένων μετρήσεων.

Οι δύο αναλυτές θα επαναλειτουργήσουν και θα αποτυπώνουν σωστά τις μετρήσεις, το απόγευμα της Παρασκευής 5-6-2020.

Οι μετρήσεις του Σταθμού της Περιφέρειας ς

Καθαρή η στο Βόλο

Καθαρή και χωρίς επιβάρυνση από ατμοσφαιρική ρύπανση είναι η ατμόσφαιρα στον Βόλο όπως δείχνουν τα στοιχεία του σταθμού της Περιφέρειας ς.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις μετρήσεις του Σταθμού που είναι εγκατεστημένος στο 1ο Σχολείο, τα αιωρούμενα σωματίδια pm 10 κατέγραψαν την 1η Ιουνίου μέσο όρο τιμών 13 μg/m3, στις 2 Ιουνίου μέσο όρο τιμών 13 μg/m3 και στις 3 Ιουνίου μέσο όρο τιμών 13 μg/m3.

Τα pm 2,5 κατέγραψαν την 1η Ιουνίου μέσο όρο τιμών 7 μg/m3, στις 2 Ιουνίου μέσο όρο τιμών 7 μg/m3 και στις 3 Ιουνίου μέσο όρο τιμών 6 μg/m3.

Για τις ημερήσιες ωριαίες μετρήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται καθημερινά από το site της Περιφέρειας Θεσσαλίας https://www.thessaly.gov.gr/

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση