Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Εργασίες συντήρησης και καλλωπισμού του πάρκου του Αγίου Κωνσταντίνου
Εργασίες συντήρησης και καλλωπισμού του πάρκου του Αγίου Κωνσταντίνου

Εργασίες συντήρησης και καλλωπισμού του πάρκου του Αγίου Κωνσταντίνου

Εργασίες συντήρησης και καλλωπισμού του πάρκου του Αγίου Κωνσταντίνου  υλοποιεί ο Οργανισμός Λιμένος Βόλου με εργολαβία που  είναι  σε εξέλιξη ενώ  αναμένεται να ακολουθήσουν και οι σε όλο το παραλιακό μέτωπο μέσω εργολαβίας που ολοκληρώθηκε στις αρχές Ιουνίου, ύψους 80.000 ευρώ.

Όπως ανέφερε στην ΕΡΤ Βόλου, ο πρόεδρος του Ο.Λ.Β., Θρασύβουλος , αυτή την περίοδο επισκευάζονται και βάφονται τα παγκάκια στο πάρκο ενώ σε λίγο θα ξεκινήσει η συντήρηση του πρασίνου στο πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου.

Ο ασφαλτοτάπητας στο πάρκο θα πέσει το Σεπτέμβριο, καθώς το άργησε να ξεκινήσει λόγω των βροχοπτώσεων του Ιουνίου, και πλέον δεν ενδείκνυται από τις καιρικές συνθήκες να πέσει η άσφαλτος. «Επιπλέον δεν επιθυμούμε να δημιουργήσουμε προβλήματα στους ς, αλλά και τους που χρησιμοποιούν το πάρκο με τέτοιας κλίμακας» εξήγησε ο κ. .

ια το παραλιακό μέτωπο, ο κ. Σταυριδόπουλος είπε ότι η κύρια παρέμβαση αφορά στην αποκατάσταση του ποδηλατο σε όλο το μήκος του, αλλά και των φωτιστικών σωμάτων και των παγκακίων που χρησιμοποιούνται καθημερινά από πολίτες και τουρίστες.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση