Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Εργασίες συντήρησης και καλλωπισμού του πάρκου του Αγίου Κωνσταντίνου
Εργασίες συντήρησης και καλλωπισμού του πάρκου του Αγίου Κωνσταντίνου

Εργασίες συντήρησης και καλλωπισμού του πάρκου του Αγίου Κωνσταντίνου

Εργασίες συντήρησης και καλλωπισμού του πάρκου του Αγίου Κωνσταντίνου  υλοποιεί ο Οργανισμός Λιμένος με εργολαβία που  είναι  σε εξέλιξη ενώ  αναμένεται να ακολουθήσουν και οι παρεμβάσεις σε όλο το μέσω εργολαβίας που ολοκληρώθηκε στις αρχές Ιουνίου, ύψους 80.000 ευρώ.

Όπως ανέφερε στην ΕΡΤ Βόλου, ο πρόεδρος του Ο.Λ.Β., Θρασύβουλος Σταυριδόπουλος, αυτή την περίοδο επισκευάζονται και βάφονται τα παγκάκια στο πάρκο ενώ σε λίγο θα ξεκινήσει η του πρασίνου στο πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου.

Ο ασφαλτοτάπητας στο πάρκο θα πέσει το Σεπτέμβριο, καθώς το άργησε να ξεκινήσει λόγω των βροχοπτώσεων του Ιουνίου, και πλέον δεν ενδείκνυται από τις καιρικές συνθήκες να πέσει η άσφαλτος. «Επιπλέον δεν επιθυμούμε να δημιουργήσουμε προβλήματα στους καταστηματάρχες εστίασης, αλλά και τους που χρησιμοποιούν το πάρκο με παρεμβάσεις τέτοιας κλίμακας» εξήγησε ο κ. Σταυριδόπουλος.

Για το παραλιακό μέτωπο, ο κ. Σταυριδόπουλος είπε ότι η κύρια παρέμβαση αφορά στην αποκατάσταση του ποδηλατοδρόμου σε όλο το μήκος του, αλλά και των φωτιστικών σωμάτων και των παγκακίων που χρησιμοποιούνται καθημερινά από και τουρίστες.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Νέες #καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι στην επικράτεια #καταιγίδες - https://t.co/wTGlTXs03B -

  • Με επευφημίες η πρεμιέρα της Φόνισσας του Γιώργου Κουμεντάκη #Φόνισσα - https://t.co/YNtX1qoz6A -

  • Εξιχνιάστηκαν επτά #κλοπές από Ι.Χ. στον Βόλο #κλοπές #ναρκωτικά - https://t.co/kdSHOmRcMn -

"Αλιεύοντας" την είδηση