Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Εργασίες συντήρησης και καλλωπισμού του πάρκου του Αγίου Κωνσταντίνου
Εργασίες συντήρησης και καλλωπισμού του πάρκου του Αγίου Κωνσταντίνου

Εργασίες συντήρησης και καλλωπισμού του πάρκου του Αγίου Κωνσταντίνου

Εργασίες συντήρησης και καλλωπισμού του πάρκου του Αγίου Κωνσταντίνου  υλοποιεί ο Οργανισμός Λιμένος Βόλου με εργολαβία που  είναι  σε εξέλιξη ενώ  αναμένεται να ακολουθήσουν και οι παρεμβάσεις σε όλο το παραλιακό μέτωπο μέσω εργολαβίας που ολοκληρώθηκε στις αρχές Ιουνίου, ύψους 80.000 ευρώ.

Όπως ανέφερε στην ΕΡΤ Βόλου, ο πρόεδρος του Ο.Λ.Β., Θρασύβουλος Σταυριδόπουλος, αυτή την περίοδο επισκευάζονται και βάφονται τα παγκάκια στο πάρκο ενώ σε λίγο θα ξεκινήσει η συντήρηση του πρασίνου στο πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου.

Ο ασφαλτοτάπητας στο πάρκο θα πέσει το Σεπτέμβριο, καθώς το έργο άργησε να ξεκινήσει λόγω των βροχοπτώσεων του Ιουνίου, και πλέον δεν ενδείκνυται από τις καιρικές συνθήκες να πέσει η άσφαλτος. «Επιπλέον δεν επιθυμούμε να δημιουργήσουμε προβλήματα στους καταστηματάρχες εστίασης, αλλά και τους πολίτες που χρησιμοποιούν το πάρκο με παρεμβάσεις τέτοιας κλίμακας» εξήγησε ο κ. Σταυριδόπουλος.

Για το παραλιακό μέτωπο, ο κ. Σταυριδόπουλος είπε ότι η κύρια παρέμβαση αφορά στην αποκατάσταση του ποδηλατοδρόμου σε όλο το μήκος του, αλλά και των φωτιστικών σωμάτων και των παγκακίων που χρησιμοποιούνται καθημερινά από πολίτες και τουρίστες.

"Αλιεύοντας" την είδηση