Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Εργασίες διαμόρφωσης παιδικών χαρών σε Βόλο-Ν. Ιωνία
Εργασίες διαμόρφωσης παιδικών χαρών σε Βόλο-Ν. Ιωνία

Εργασίες διαμόρφωσης παιδικών χαρών σε Βόλο-Ν. Ιωνία

Ξεκινούν οι εργασίες για τη διαμόρφωση παιδικών χαρών στην οδό Λεμάν, στις Νέες Παγασσές και Πλατείας Λαμπράκη, στη Νέα Ιωνία. μετά την υπογραφή σύμβασης   του Δήμου Βόλου  με τον ανάδοχο (προϋπολογισμού μελέτης 128.300,00 ευρώ).

Ο παράδοσης του έργου προβλέπεται σε δύο μήνες.

Υπενθυμίζεται ότι ο Βόλου και η Τεχνική Υπηρεσία έχει ολοκληρώσει μέχρι στιγμής την κατασκευή επτά παιδικών χαρών: Στον Άγιο Κωνσταντίνο, στη Χιλιαδού, στα Άνω Λεχώνια, στην Αγριά, στην Πορταριά, στο Κατηχώρι, στη Ν. Αγχίαλο.

Όλες αυτές έχουν πιστοποιηθεί αλλά και κάποιες παλαιότερες, μετά τις αναγκαίες παρεμβάσεις, όπως αυτή στο Ν. Δέλτα, στον Άγιο Νεκτάριο, στη Μελαγκόμα, στο Ν.Δέλτα (Σαρακηνού – Δαμασκηνού.

Το επόμενο διάστημα πρόκειται να ξεκινήσει η κατασκευή και τρίτης παιδικής χαράς στο Σέσκλο.

 

Ασφαλτοστρώσεις

Εν τω μεταξύ  παρεμβάσεις ολοκληρώθηκαν αυτές τις ημέρες σε πολυσύχναστους, κεντρικούς, δρόμους του Βόλου, από το Τμήμα Οδοποιίας της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Βόλου.

Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκαν εργασίες συντήρησης των οδών  Ζάχου με Παγασών καθώς και στον κόμβο της Παρασκευοπούλου με Φυτόκου.

Όπως σημείωσε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Θανάσης Σταυρίδης, η συντήρηση αυτών των οδοστρωμάτων κρίθηκαν απαραίτητες γιατί είχαν μεγάλες φθορές εδώ και αρκετά χρόνια. Έγινε πλήρης αποξήλωση του παλαιού τάπητα και επιστρώθηκε εκ νέου με νέο  διπλό τάπητα προκειμένου να βελτιωθεί η προσπελασιμότητα σε αυτές.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση