Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Εργασίες αντικατάστασης φωτιστικών στο παραλιακό μέτωπο
Εργασίες αντικατάστασης φωτιστικών στο παραλιακό μέτωπο

Εργασίες αντικατάστασης φωτιστικών στο παραλιακό μέτωπο

Σε εξέλιξη βρίσκοντι οι εργσίες, ς του υ “Αντικατάσταση Υφιστάμενων Λαμπτήρων με νέου τύπου LED κι Ενίσχυση Επιπέδου Εξωτερικού Φωτισμού”, συνολικής δαπάνης €186.504,01 πλέον Φ.Π.Α. 24%.

Αντικείμενο της ς, είναι η αντικατάσταση υφιστάμενων φωτιστικών εξωτερικών χώρων του ΟΛΒ με νέα, τύπου LED, επιτυγχάνοντας βελτίωση των επιπέδων φωτισμού.

Οι εργασίες αντικατάστασης έχουν ήδη ξεκινήσει κι έχουν ολοκληρωθεί στη χερσαία ζώνη του εμπορικού λιμένα (περιοχή όπισθεν των καταστημάτων νέας ιχθυς μέχρι την γεφυροπλάστιγγα-όπισθεν του Πολυτεχνείου), στην είσοδο του εμπορικού λιμένα στα Παλαιά Σφαγεία-έξω από την νέα ιχθυόσκαλα, σε τμήμα του χώρου στάθμευσης στον Κεντρικό καθώς και σε τμήμα του παραλιακού μετώπου – λιμενίσκος Α – ΝΑΒ.

Από την Παρασκευή 30/7/, ενημερώνονται οι , ότι θα εκτελούνται στο παραλιακό μέτωπο από τον λιμενίσκο του Τελωνείου μέχρι τον λιμενίσκο του Αγ. Κωνσταντίνου εργασίες αντικατάσταση των φωτιστικών και ως εκ τούτου το παραλιακό μέτωπο, δεν  θα είναι πλήρως φωτισμένο.

Οι εργασίες αντικατάστασης, αναμένεται να ολοκληρωθούν στο σύνολό τους, μέσα στο προσεχές χρονικό διάστημα, εξασφαλίζοντας καλύτερο φωτισμό, ενώ παράλληλα μειώνεται το περιβαλλοντικό αποτύπωμα και ελαχιστοποιείται το κόστος συντήρησης.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση