Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Έργα συντήρησης και βελτίωσης του Σταδίου Νεάπολης Βόλου
Έργα συντήρησης και βελτίωσης του Σταδίου Νεάπολης Βόλου

Έργα συντήρησης και βελτίωσης του Σταδίου Νεάπολης Βόλου

Από την Περιφέρεια ς συνολικού προϋπολογισμού 250.000

Στη βελτίωση και συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Σταδίου Νεάπολης  Βόλου προχωρά η Περιφέρεια ς. Συγκεκριμένα ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υπέγραψε την προγραμματική σύμβαση για την υλο του έργου συνολικού προϋπολογισμού 250.000 .

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας ερωτηθείς από δημοσιογράφους για το συγκεκριμένο έργο τόνισε τα εξής:«Σε συνεργασία με το Δήμο Βόλου καταγράψαμε υπαρκτά προβλήματα στο και προχωράμε στις εργασίες συντήρησης και βελτίωσης των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Επιθυμούμε να έχουμε λειτουργικά αθλητικά κέντρα για να πηγαίνουν και οι και οι να αθλούνται. Ο αθλητισμός είναι παιδεία, φιλοσοφία και δημιουργεί συνεργασίες, ομαδικότητα, ομοιογένεια και πλάθει ισχυρούς χαρακτήρες, ιδιαίτερα σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή, την οποία περνά η χώρα μας.

Με σχέδιο και προγραμματισμό βελτιώνουμε τις υπάρχουσες αθλητικές εγκαταστάσεις, για να δώσουμε στους μια διέξοδο από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και για να προστατεύσουμε τους νέους μας από τις επικίνδυνες ατραπούς της ς».

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση