Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / ΣΠΟΡ / Έργα συντήρησης και βελτίωσης του Σταδίου Νεάπολης Βόλου
Έργα συντήρησης και βελτίωσης του Σταδίου Νεάπολης Βόλου

Έργα συντήρησης και βελτίωσης του Σταδίου Νεάπολης Βόλου

Από την Περιφέρεια Θεσσαλίας συνολικού προϋπολογισμού 250.000 ευρώ

Στη βελτίωση και συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Σταδίου Νεάπολης  Βόλου προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Συγκεκριμένα ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υπέγραψε την προγραμματική σύμβαση για την υλοποίηση του έργου συνολικού προϋπολογισμού 250.000 ευρώ.

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας ερωτηθείς από δημοσιογράφους για το συγκεκριμένο έργο τόνισε τα εξής:«Σε συνεργασία με το Δήμο Βόλου καταγράψαμε υπαρκτά προβλήματα στο Στάδιο Νεάπολης και προχωράμε στις εργασίες συντήρησης και βελτίωσης των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Επιθυμούμε να έχουμε λειτουργικά αθλητικά κέντρα για να πηγαίνουν και οι αθλητές και οι πολίτες να αθλούνται. Ο αθλητισμός είναι παιδεία, φιλοσοφία και δημιουργεί συνεργασίες, ομαδικότητα, ομοιογένεια και πλάθει ισχυρούς χαρακτήρες, ιδιαίτερα σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή, την οποία περνά η χώρα μας.

Με σχέδιο και προγραμματισμό βελτιώνουμε τις υπάρχουσες αθλητικές εγκαταστάσεις, για να δώσουμε στους πολίτες μια διέξοδο από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και για να προστατεύσουμε τους νέους μας από τις επικίνδυνες ατραπούς της ζωής».

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Από τη Θεσσαλονίκη μέχρι το Βόλο, αγώνας για τη ζωή ενάντια στην καταστροφή - https://t.co/LGUZVSpXRt -

  • Άσχημο τέλος έδωσε 20χρονος στη ζωή του - https://t.co/rExXsUrLHX -

  • Κατάκλεψε καταστήματα στη Σκόπελο - https://t.co/onxh3ZPaUb -

"Αλιεύοντας" την είδηση