Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / ΣΠΟΡ / Έργα συντήρησης και βελτίωσης του γηπέδου «Παντελής Μαγουλάς»
Έργα συντήρησης και βελτίωσης του γηπέδου «Παντελής Μαγουλάς»

Έργα συντήρησης και βελτίωσης του γηπέδου «Παντελής Μαγουλάς»

Aπό την Περιφέρεια Θεσσαλίας συνολικού προϋπολογισμού 329.000 ευρώ

Στη βελτίωση και συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων του γηπέδου «Παντελής Μαγουλάς» στη Ν. Ιωνία Μαγνησίας προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Συγκεκριμένα ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός υπέγραψε την προγραμματική σύμβαση για την υλοποίηση του έργου συνολικού προϋπολογισμού 329.000 ευρώ.

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας ερωτηθείς από δημοσιογράφους για το συγκεκριμένο έργο τόνισε τα εξής:«Σε συνεργασία με το Γυμναστικό Σύλλογο Βόλου «η Νίκη», καταγράψαμε υπαρκτά προβλήματα στο Γήπεδο «Παντελής Μαγουλας» και προχωράμε στις εργασίες συντήρησης και βελτίωσης των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας και οι Τεχνικές της Υπηρεσίες συνεργάζονται στενά με τους αθλητικούς συλλόγους  και τους δήμους που έχουν και την ευθύνη συντήρησης και κατασκευής των έργων. Αναλάβαμε την πρωτοβουλία να συνεργαστούμε μέσω προγραμματικών συμβάσεων για να βελτιώσουμε τα αθλητικά κέντρα και να δώσουμε αθλητικό οξυγόνο στο οξυγόνο της ζωής που είναι η νεολαία μας.

Για εμάς ο αθλητισμός είναι φιλοσοφία ζωής γιατί δίνει χρόνια στη ζωή και ζωή στα χρόνια. Επιθυμούμε να έχουμε λειτουργικά αθλητικά κέντρα για να πηγαίνουν και οι αθλητές και οι πολίτες να αθλούνται».

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αναλένα Μπέρμποκ: Τα στοιχήματα της πρώτης Γερμανίδας ΥΠΕΞ #ΑναλέναΜπέρμποκ - https://t.co/h4Rn1tyYEb -

  • #Ρινόκερος: Αντικαταστάτης του Σερβετάλη ο Αιμιλιάνος Σταματάκης #Ρινόκερος - https://t.co/YLWGoZ5UDh -

  • Ανάπλαση Πανεπιστημίου: Ξεκίνησαν οι εργασίες #ΑνάπλασηΠανεπιστημίου - https://t.co/viwV0pvfhp -

"Αλιεύοντας" την είδηση