Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Έργα οδικής ασφάλειας στο Δήμο Βόλου
Έργα οδικής ασφάλειας στο Δήμο Βόλου

Έργα οδικής ασφάλειας στο Δήμο Βόλου

Με 1 εκατ. ευρώ από την

 

Προχωρά από την η διαδικασία δημοπράτησης του έργου «Αποκατάσταση βλαβών οδικού δικτύου αρμοδιότητας Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας (Ασφαλτικά Περιοχής Δήμου Βόλου)» συνολικού προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ, που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε το αποτέλεσμα της ηλεκτρονικής ς και σύντομα υπογράφεται η του έργου.

«Σε συν με την αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Μαγνησίας , τους περιφερειακούς συμβούλους και τις τεχνικές μας προχωράμε τις διαδικασίες δημοπράτησης ενός σημαντικού έργου για την ενίσχυση της οδικής ς στον Δήμο Βόλου» δηλώνει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Υλοποιούμε χρήσιμα έργα, που λύνουν καθημερινά, μικρά προβλήματα που όμως ανάγονται σε μεγάλα και κυρίαρχα στη ζωή των ανθρώπων. Δημιουργούν θέσεις εργασίας και μόχλευση στην τοπική οικονομία » προσθέτει ο περιφερειάρχης.

Το έργο

Οι εργασίες αφορούν στην , στην ανακατασκευή των ασφαλτικών στρώσεων σε συνεχή τμήματα των οδών και σε τοπικές επεμβάσεις (ταπητήδια – λακκούβες) όπου υπάρχει ανάγκη στο Εθνικό και Επαρχιακό οδικό δίκτυο αρμοδιότητας ΠΕ Μαγνησίας στην περιοχή του Δήμου Βόλου.

Για την αποκατάσταση των βλαβών προβλέπονται οι παρακάτω εργασίες στο οδικό δίκτυο:

  • Φρεζάρισμα σε βάθος έως 4 εκ αν με το πρόβλημα που παρουσιάζουν.

  • Εφαρμογή ασφαλτικής συγκολλητικής επάλλειψης με γαλάκτωμα.

  • Διάστρωση ασφαλτικής στρώσης πάχους 5 εκ.

  • Πλήρη διαγράμμιση (είτε αρχική είτε αναδιαγράμμιση) ασφαλτικού οδοστρώματος.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση