Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Έρευνα αγοράς του Δήμου Βόλου 
Έρευνα αγοράς  του Δήμου Βόλου 

Έρευνα αγοράς του Δήμου Βόλου 

Σε ς θα προχωρήσει ο Δήμος Βόλου σχετικά με τη φύλαξη σχολικών κτιρίων Β' Βάθμιας Εκπαίδευσης.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Βόλου στην πρόσφατη συνεδρίασή του, αποφάσισε να εγκρίνει τη δι ς ς για μέχρι 20 σχολικών κτιρίων Β/θμιας εκπαίδευσης του Δήμου Βόλου για το σχολικό έτος 2017 – 2018, (για όσα σχολεία επιλέξουν την υπηρεσία αυτή).
Η απόφαση αυτή ελήφθη λαμβάνοντας υπόψιν μεταξύ άλλων, το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα παρατηρούνται από σχολικά κτίρια και διευθυντές γυμνασίων και λυκείων σε προφορικές συζητήσεις ζητούν προστασία για τα σχολεία τους. Να σημειωθεί ότι η δαπάνη της παροχής υπηρεσιών φύλαξης είναι μέχρι 15.000 ευρώ.
Επισημαίνεται ότι η φύλαξη πρέπει να περιλαμβάνει τα έξης:
Α)εγκατάσταση και χρήση συστημάτων συναγερμού, την σύνδεση και παρακολούθησή
τους, από κεντρικό σταθμό με έδρα τον Βόλο ( ο κεντρικός σταθμός μπορεί να είναι
ιδιόκτητος ή συνεργαζόμενος).
Το σύστημα συναγερμού πρέπει κατ΄ ελάχιστο να περιέχει:
• Κεντρική μονάδα
• Πληκτρολόγιο
• Μπαταρίες
• 2 εξωτερικές σειρήνες
• 7 ανιχνευτές εσωτερικού χώρου
• 4 μαγνητικές επαφές
• οτιδήποτε πρέπει να διαθέτει ένα ολοκληρωμένο σύστημα συναγερμού.
Β)Παροχή υπηρεσιών άμεσης επέμβασης με την στο φυλασσόμενο χώρο περιπολικού επανδρωμένου με ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό. Απαραίτητη προϋπόθεση η ανάδοχος εταιρεία να παρέχει περιπολικά αυτοκίνητα (είτε ιδιόκτητα είτε συνεργαζόμενα).
Γ) Η δυνατότητα άμεσης επέμβασης να υφίσταται καθημερινά, όλη τη διάρκεια του έτους (365 ημέρες) χωρίς καμιά εξαίρεση, από την δύση του ηλίου μέχρι την ανατολή  της επόμενης ημέρας.
Δ) Τυχόν πρόσθετες παροχές θα ληφθούν υπόψη για την επιλογή αναδόχου.
Οι σφραγισμένες προσφορές θα γίνονται δεκτές 24 / 07 /201 7 ημέρα Δευτέρα ως και 0 2 /08/2017 ημέρα Τετάρτη  και από ώρα 11.00 πμ. – 13: 00  στα γραφεία της Σχολικής Επιτροπής, Ζάχου – Επτά Πλατανίων (κτίριο Μουρτζούκου) και θα περιλαμβάνουν οικονομικές προσφορές με ποσοστό έκπτωσης επί της ενδεικτικής τιμής των 30 ευρώ ανά μήνα και ανά σχολικό κτίριο.
Το αποτέλεσμα της έρευνας αγοράς θα τεθεί υπόψη του Διοικητικού Συμβουλίου όπου πριν την επικύρωση του θα τεθεί εκ νέου σε συζήτηση ώστε να ληφθεί οριστική απόφαση σχετικά με τη σκοπιμότητα της ς.
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση