Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » ΕΠΖ: Ελεύθεροι χώροι στους πεζοδρόμους του Βόλου
ΕΠΖ: Ελεύθεροι χώροι στους  πεζοδρόμους   του Βόλου

ΕΠΖ: Ελεύθεροι χώροι στους πεζοδρόμους του Βόλου

Στο θ μετφερθεί ο ελεύθερος χώρος των πεζόδρομων του Βόλου σύμφωνα με την που συνεδρίασε σήμερα.

Υπηρεσιακό στέλεχος της Διεύθυνσης Βιώσιμης Κινητικότητας, είπε ότι επειδή έχουν παρατηρηθεί προβλήματα, προτείνεται το ελάχιστο ελεύθερο πλάτος των 3,5 μέτρων να μεταφερθεί στο κέντρο των πεζόδρομων, όπως Αντωνοπούλου, Το κ.α.

Όσον αφορά το χρόνο εφαρμογής του μέτρου, ο Τεχνικών Υπηρεσιών Θαν. Σταυρίδης εξήγησε ότι αφού ληφθεί απόφαση στο Δημοτικό Συμβούλιο θα δοθεί περιθώριο στους καταστηματάρχες να μετακινήσουν τα τραπεζοκαθίσματά τους.

Επίσης η ΕΠΖ αποφάσισε ομόφωνα την αφαίρεση της άδειας μουσικού μπαρ στην οδό Ιωλκού.
Η συνήγορος του καταστηματάρχη τόνισε ότι το κατάστημα είναι κλειστό από τον Μάιο και θα ανοίξει μετά τις 20 Σεπτεμβρίου και ζήτησε αναβολή του θέματος για να λυθούν τα θέματα που υπάρχουν με την άδεια, όπως το γεγονός ότι οι τουαλέτες είναι ύψους 2 μ. και πρέπει να είναι 2,20 μ., όπως πρότεινε το Υγειονομικό.

Ακόμη ανέφερε ότι ο καταστηματάρχης πρότίθεται να εκδώσει νέα άδεια ή να συμμορφωθεί με την υπόδειξη του Υγειονομικού, που όμως προσκρούει σε θέματα στατικότητας του κτιρίου.

Τελικά ο πρόεδρος της ΕΠΖ και Απ. Ζαρκάδας – Βεργής τόνισε ότι το θέμα είχε αναβληθεί για να γνωμοδοτήσει η ομική Υπηρεσία, εξαντλήθηκαν όλα τα περιθώρια και πρέπει να ληφθεί απόφαση για ανάκληση της άδειας.

Επιπλέον στην ΕΠΖ , αφαιρέθηκαν για 10 ημέρες οι λειτουργίας μουσικών οργάνων δύο καταστημάτων, οι εκπρόσωποι των οποίων δεν παραβρέθηκαν στη συνεδρίαση της επιτροπής.

Τέλος,αποφασίστηκε να μην κοπούν τρία δένδρα στο Βόλο και στην Αγριά, ενώ ελήφθησαν αποφάσεις για κυκλοφοριακές και καθορίστηκαν θέσεις στάθμευσης ΑμεΑ.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση