Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / ΕΨΑ: Εθελοντική Αιμοδοσία, «Προσφέρουμε αίμα, σώζουμε ζωές»
ΕΨΑ: Εθελοντική Αιμοδοσία, «Προσφέρουμε αίμα, σώζουμε ζωές»

ΕΨΑ: Εθελοντική Αιμοδοσία, «Προσφέρουμε αίμα, σώζουμε ζωές»

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού, στις 25 Οκτωβρίου και τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας για τον Covid-19, ολοκληρώθηκε με η εθελοντική αιμοδοσία στις εγκαταστάσεις της Βιομηχανίας Αναψυκτικών και Χυμών ΕΨΑ, την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου. Με σύνθημα «Προσφέρουμε αίμα, σώζουμε ζωές», οι της ΕΨΑ και οι οικογένειές τους έδειξαν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους και πρόσφεραν αίμα.

Για την ΕΨΑ, η εθελοντική προσφορά αίματος είναι ένας από τους σημαντικότερους κρίκους του κοινωνικού εθελοντισμού και αποτελεί δώρο ανεκτίμητης αξίας, που κάθε μέρα σώζει στην κυριολεξία ζωές.

Αποτελεί ίσως, τη σημαντικότερη προσφορά προς το συνάδελφο, συνάνθρωπο και συμπολίτη που βρέθηκε στη δύσκολη θέση και έχει ανάγκη για άμεση βοήθεια.

Σε δήλωσή της η Πένυ Τσαούτου, διευθύνουσα σύμβουλος της ΕΨΑ, ανέφερε: «στόχος της εταιρείας είναι να παγιωθεί στη συνείδηση όλων των πολιτών η σπουδαιότητα της προσφοράς και ταυτόχρονα να προβληθεί η αναγκαιότητα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας». Ο Οκτώβριος είναι μήνας αφιερωμένος στην του καρκίνου του μαστού και η αιμοδοσία αποτελεί πράξη αγάπης και έμπρακτη απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας με που σώζουν ζωές.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Με ελαφρά συμπτώματα κορωναϊού η Κατερίνα Παπανάτσιου #ΚατερίναΠαπανάτσιου - https://t.co/Bkborr2n4Y -

  • Αυγουστιάτικη νεροποντή έπληξε τον Βόλο #καλοκαιρινήνεροποντή - https://t.co/onxzG8ywmN -

  • #συλλήψεις στη Σκιάθο για ηχορύπανση και μέθη #Σκιάθος #συλλήψεις - https://t.co/qRCWeyh28j -

"Αλιεύοντας" την είδηση