Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ »  Επιτυχής η συνεστίαση του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Μαγνησίας
 Επιτυχής η συνεστίαση του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Μαγνησίας

 Επιτυχής η συνεστίαση του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Μαγνησίας

Εκατοντάδες μέλη των οργανώσεων του  ΣΥΡΙΖΑ , αλλά και  φίλοι του,  πήραν μέρος στην συνεστίαση της ομαρχιακής Επιτροπής Μαγνησίας, στις 3 Φεβρουαρίου.

Η συμμετοχή τους, το ζεστό και αγωνιστικό κλίμα, η αισιοδοξία που χαρακτήρισαν την , είναι αποδείξεις της αγωνιστικής ανάτασης που υπάρχει στις γραμμές του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. αλλά και της αγανάκτησης ευρύτερου προοδευτικού κόσμου απέναντι στην χειρότερη και πιο επικίνδυνη για τους πολλούς, της μεταπολίτευσης.

Στην χαιρετισμούς απηύθυναν η συντονίστρια της .Ε. Βανέσσα Κατσαρδή και οι βουλευτές Μαγνησίας και Κατερίνα Παπανάτσιου.

Ο υπεύθυνος της Επιτροπής Προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. και πρώην υπουργός ιώργος πραγματοποίησε πολιτική στην οποία αναλύθηκαν τα καταστροφικά αποτελέσματα της κυβερνητικής πολιτικής στην ακρίβεια, την Υγεία, την Παιδεία, την Οικονομία, καθώς και η επικινδυνότητά της για τους δημοκρατικούς θεσμούς. Ταυτόχρονα παρουσίασε τις βασικότερες προγραμματικές θέσεις του κόμματος.

Τελειώνοντας ανέφερε πως “δεν αντέχει η χώρα μας άλλη τετραετία Μητσοτάκη και ΝΔ”.

Στην συνεστίαση παραβρέθηκαν ο πρώην Μάκης Μπαλλής και η πρώην υπουργός Μαρίνα Χρυσοβελώνη, ενώ το “φλουρί” της πίτας κέρδισε ο πρώην πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΒ Θρασύβουλος Σταυριδόπουλος.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Dark Mode

"Αλιεύοντας" την είδηση