Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ »  Επιτυχής η συνεστίαση του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Μαγνησίας
 Επιτυχής η συνεστίαση του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Μαγνησίας

 Επιτυχής η συνεστίαση του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Μαγνησίας

Εκατοντάδες μέλη των οργανώσεων του  ΣΥΡΙΖΑ , αλλά και  φίλοι του,  πήραν μέρος στην συνεστίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής Μαγνησίας, στις 3 Φεβρουαρίου.

Η συμμετοχή τους, το ζεστό και αγωνιστικό κλίμα, η αισιοδοξία που χαρακτήρισαν την εκδήλωση, είναι αποδείξεις της αγωνιστικής ανάτασης που υπάρχει στις γραμμές του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. αλλά και της αγανάκτησης ευρύτερου προοδευτικού κόσμου απέναντι στην χειρότερη και πιο επικίνδυνη για τους πολλούς, κυβέρνηση της μεταπολίτευσης.

Στην εκδήλωση χαιρετισμούς απηύθυναν η συντονίστρια της .Ε. Βανέσσα Κατσαρδή και οι βουλευτές Μαγνησίας Αλέξανδρος και Κατερίνα Παπανάτσιου.

Ο υπεύθυνος της Επιτροπής Προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. και πρώην υπουργός Γιώργος Σταθάκης πραγματοποίησε πολιτική ομιλία στην οποία αναλύθηκαν τα καταστροφικά αποτελέσματα της κυβερνητικής πολιτικής στην ακρίβεια, την Υγεία, την Παιδεία, την Οικονομία, καθώς και η επικινδυνότητά της για τους δημοκρατικούς θεσμούς. Ταυτόχρονα παρουσίασε τις βασικότερες προγραμματικές θέσεις του κόμματος.

Τελειώνοντας ανέφερε πως “δεν αντέχει η χώρα μας άλλη τετραετία Μητσοτάκη και ΝΔ”.

Στην συνεστίαση παραβρέθηκαν ο πρώην βουλευτής Μάκης Μπαλλής και η πρώην υπουργός Μαρίνα Χρυσοβελώνη, ενώ το “φλουρί” της πίτας κέρδισε ο πρώην πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Θρασύβουλος Σταυριδόπουλος.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση