Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΑ / Επιτυχής η γ΄ ημερίδα του Σ.Σ.Κ. Βόλου «Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ»
Επιτυχής η γ΄ ημερίδα του Σ.Σ.Κ. Βόλου «Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ»

Επιτυχής η γ΄ ημερίδα του Σ.Σ.Κ. Βόλου «Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ»

 

             Μία ακόμη σύναξη του Δ.Σ. και των εθελοντών του «Εσταυρωμένου» πραγματοποιήθηκε στη φιλόξενη αίθουσα, που προσέφερε η Διεύθυνση Οργανισμού Λιμένος Βόλου .Ε.

Σκοπός, η ανταλλαγή εμπειριών όσον αφορά τη λειτουργία των δομών που υπηρετεί ο «Ε», και  η ανάδειξη των καθημερινών ζητημάτων που ανακύπτουν τόσο ανάμεσα στις ομάδες των διακονούντων συνεργατών όσο και   στις συναλλαγές με τους συμπολίτες μας, οι οποίοι προσέρχονται για ενίσχυση.

             Στις εισηγήσεις των ομιλητών, αλλά και στις του ακροατηρίου, τονίστηκαν οι αξίες της συνέπειας, της ανιδιοτέλειας, της υπακοής και της επίγνωσης του επιτελούμενου σπουδαίου έργου από την πλευρά των εθελοντών, όπως και της εμπέδωσης της πίστης πως όλα γίνονται στο όνομα του Χριστού, που υπήρξε ο πρώτος Εθελοντής.

Ο «Ε» αποτελεί την προμετωπίδα της  φιλανθρωπικής δράσης της Τοπικής Εκκλησίας και σαν τέτοια την καταξιώνει στα μάτια Θεού και ανθρώπων.

             Αφού περιγράφηκαν ενδελεχώς και με καλή προαίρεση οι παράμετροι που συνιστούν την προσφερόμενη διακονία και οι τυχόν δυσλειτουργίες που εκδηλώνονται, όπως και σε όλα τα ζωντανά κύτταρα της κοινωνίας, τα μέλη του Συλλόγου, με πρωτοστατούντα τον πρόεδρό του π. Θεόδωρο Μπατάκα, έκλεισαν τη σύναξη με αλληλοϋποσχέσεις για περισσότερο ζήλο, σεβασμό στους λειτουργίας και , υπό τη σκέπη του Τριαδικού Θεού και  τις ευλογίες του επισκόπου Ιγνατίου.

 

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνεχίζεται το πρόγραμμα της κουνουποκτονίας στη Μαγνησία #πρόγραμμακουνουποκτονίας - https://t.co/6Xqir6y8bE -

  • Δύο βραβεία στην Περιφέρεια Θεσσαλίας από τα Hellenic Responsible Business Awards 2021 - https://t.co/PfHr41UMga… -

  • Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για την λειτουργία γραφείου ΕΦΚΑ στο Δήμο Ζαγοράς Μουρεσίου #ΔήμοςΖαγοράςΜουρεσίου - https://t.co/DWPKyF4q1t -

"Αλιεύοντας" την είδηση