Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ / Επιτροπή αγώνα πολιτών: «Θα επιμείνουμε μέχρι να δικαιωθούμε»
Επιτροπή αγώνα πολιτών: «Θα επιμείνουμε μέχρι να δικαιωθούμε»

Επιτροπή αγώνα πολιτών: «Θα επιμείνουμε μέχρι να δικαιωθούμε»

Άλλη μια κινητοποίηση πραγματοποίησαν σήμερα τα μέλη της επιτροπής αγώνα πολιτών, κατά της καύσης σκουπιδιών, που δήλωσαν ότι θα εντείνουν τον αγώνα τους από τον Σεπτέμβριο μέχρι να δικαιωθούν.

Οι συγκεντρωμένοι που ήταν μερικές δεκάδες άτομα, μαζεύτηκαν αρχικά στον Άγιο Νικόλαο και στη συνέχεια έκαναν πορεία από την οδό Ερμού προς την Πλ. Πανεπιστημίου, όπου έκαναν μικρή στάση και συνέχισαν κατά μήκος της παραλίας, φωνάζοντας συνθήματα κατά της καύσης σκουπιδιών, για να τερματίσουν στο ύψος του κτιρίου Παπαστράτος του Π.Θ.

Το μέλος της Επιτροπής Στέλιος Λημνιός, ανέφερε ότι είναι μια διαμαρτυρία μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού επειδή ακριβώς με τις συνθήκες της άπνοιας, το φαινόμενο το να μυρίζει πλαστικό καμένο σε όλη την πόλη ανησυχεί τους πολίτες.

«Είμαστε εδώ να ενώσουμε τις φωνές μας, να πιέσουμε τις ηγεσίες είτε σε επίπεδο Δήμου, Περιφέρειας ή Υπουργείου. Θα εντείνουμε τον αγώνα μέχρι να δικαιωθούμε. Θέλουμε καθαρό περιβάλλον» δήλωσε ο κ. Λημνιός, ενώ σε ερώτηση για τις δηλώσεις του Περιφερειάρχη Κ. Αγοραστού και της Αντιπεριφερειάρχη Δωροθέας Κολυνδρίνη, απάντησε ότι «υπήρξε συμπαιγνία πολιτικών προϊσταμένων και των υπηρεσιών της περιφέρειας. Εμείς ζητήσαμε έκτακτη επιθεώρηση και αντί να κάνουν τη δουλειά τους έδωσαν χρόνο στην ΑΓΕΤ να βελτιώσει τις ελλείψεις και να τις αποκαταστήσει κι όταν έφυγε το καράβι συντάξανε ένα πόρισμα που λένε ότι είναι καλά. Εμείς θέλαμε ένα πόρισμα εκείνη την στιγμή ότι δεν είναι καλά για να πάμε στον Εισαγγελέα και να ζητήσουμε να σταματήσει η εκφόρτωση. Οι υπηρεσίες δεν έχουν κάνει καλά την δουλειά τους, μας «πούλησαν» και κάνανε παράβαση καθήκοντος. Είμαστε εξοργισμένοι», τόνισε.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Χειροθεσία αναγνώστου στον Άγιο Δημήτριο Βόλου - https://t.co/KvmltKiq4W -

  • Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού για τη Θεσσαλία - https://t.co/oXispZ9Uhk -

  • Αποστολή αγάπης και αλληλεγγύης στους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας - https://t.co/kt1avnIkwn -

"Αλιεύοντας" την είδηση