Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Επιστρέφει το Επιχειρηματικό Πανόραμα στο Βόλο
Επιστρέφει το Επιχειρηματικό Πανόραμα στο Βόλο

Επιστρέφει το Επιχειρηματικό Πανόραμα στο Βόλο

 

Ευχάριστη έκπληξη, σε μια δύσκολη περίοδο για την επιχειρηματικότητα, χαρακτηρίζουν παράγοντες της αγοράς την ιδέα του Εμπορικού Συλλόγου να αναβιώσει την επιτυχημένη έκθεση “Επιχειρηματικό Πανόραμα” και να εμφυσήσει μια νέα δυναμική.

Η μεγαλύτερη έκθεση του , θα πραγματοποιηθεί από 24 έως 29 Απριλίου 2020 με επίκεντρο το Συνεδριακό – Εκθεσιακό Κέντρο του Δήμου και ανάπτυξη στον περιβάλλοντα χώρο στο Πεδίο Άρεως και ήδη το ενδιαφέρον συμμετοχής έχει ξεπεράσει κάθε οργανωτική προσδοκία.

Ο επιτυχημένος θεσμός, μια μοναδική ευκαιρία για τις της να προβληθούν καθώς απευθύνεται σε χιλιάδες επισκέπτες, καταναλωτικό κοινό αλλά και επαγγελματίες που συνάπτουν εμπορικές συμφωνίες, αναζωογονεί οράματα και διαμορφώνει ένα δημιουργικό σε όσους επιθυμούν να αναζητήσουν νέες ευκαιρίες.

Ο , αξιοποιώντας ηλεκτρονικές και εφαρμογές, παρέχει τη δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο να ενημερώνεται διαρκώς για το “Επιχειρηματικό Πανόραμα” στην επίσημη ιστοσελίδα https://madeinvolos.gr/ καθώς και στα κοινωνικά δίκτυα : Επιχειρηματικό Πανόραμα – Μαγνησία 2020, instagram: madeinvolos2020.

Για τους χορηγούς και υποστηρικτές της Έκθεσης, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης, είναι ευκαιρία να ταυτίσουν την εταιρική τους ταυτότητα με τους στόχους και τους σκοπούς αυτής της μεγάλης διοργάνωσης και να αξιοποιήσουν αυτήν την ευκαιρία ώστε να προβάλλουν την δραστηριότητα τους σε στοχευμένο κοινό, προάγοντας ταυτόχρονα το κοινωνικό πρόσωπο της εκάστοτε επιχείρησης.

Στην ιστοσελίδα διατίθενται ηλεκτρονικές φόρμες εκθέτη και χορηγού όπως και δυνατότητα εγγραφής έως 20 Φεβρουαρίου σε προνομιακή τιμή.

Το info video , με εμφατικό και δυνατά μηνύματα, ήδη καταγράφει πολλές προβολές με κολακευτικά σχόλια και σύντομα, μαζί με άλλες υποστηρικτικές ενέργειες, θα παρουσιαστούν σε συνέντευξη Τύπου από τον διοργανωτή Εμπορικό Σύλλογο Βόλου και τους συνδιοργανωτές και Δήμο Βόλου.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Δύο φωτιές σε αγροτική έκταση στις  Σερβανάτες Αγίου Λαυρεντίου - https://t.co/HogoKJRaRb -

  • Ανάσταση φέτος στις 9.00 το βράδυ - https://t.co/Atj2AFQcV3 -

  • Κορωνοϊός: 3.789 νέα κρούσματα, 87 θάνατοι - https://t.co/02SfmeVpNO -

"Αλιεύοντας" την είδηση