Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Επισκευή πεζοδρομίων στη 2ας Νοεμβρίου
Επισκευή πεζοδρομίων στη 2ας Νοεμβρίου

Επισκευή πεζοδρομίων στη 2ας Νοεμβρίου

Επισκευή πεζοδρομίων ξεκινά στην οδό , στο Βόλο κι με πόφαση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας Βασ. Καραϊσκου , αποφασίζεται η προσωρινή διακοπή, στάση και στάθμευσης στην οδό , μεταξύ των οδών Βασσάνη και Μακρυνίτσης.

Η απόφαση θα ισχύσει από αύριο Τετάρτη 9 Οκτωβρίου μέχρι και τις 6 Δεκεμβρίου καθ' όλο το 24ωρο, λόγω εργασιών αντικατάστασης κρασπέδων και επισκευών πεζοδρομίων, με την προϋπόθεση τήρησης των διατάξεων «Περί κοινής ησυχίας» και «ς Αργίας».

 

Τρίμηνες κυκλοφοριακές   στην Ε.Ο. Βόλου – Αγχιάλου – Μικροθηβών

Με απόφαση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, αποφασίστηκαν κυκλοφοριακές από τη μέχρι τη Χρυσή Ακτή Παναγιάς για τρεις μήνες περίπου, λόγω εργασιών συντήρησης.

Ειδικότερα, αποφασίστηκε η προσωρινή διακοπή της Ε.Ο. Βόλου Φαρσάλων (Ε.Ο. 30) από τη Χ/Θ 12+000 (περιοχή Μεγάλη Βελανιδιά) έως τη Χ/Θ 15+000 (περιοχή Χρυσή Ακτή ς), από σήμερα έως 4/1/2020, ημέρα Σάββατο και καθ' όλο το 24ώρο, λόγω εργασιών επένδυσης πρανών στα πλαίσια του έργου “ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ Ε.Ο. ΒΟΛΟΣ-ΑΓΧΙΑΛΟΣ-ΜΙΚΡΟΘΗΒΕΣ”, με την προϋπόθεση τήρησης των διατάξεων «Περί κοινής ησυχίας» και «ς Αργίας».

Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται με χρήση κατάλληλης ρυθμιστικής και προειδοποιητικής σήμανσης.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση