Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Επισκευή πεζοδρομίων στη 2ας Νοεμβρίου
Επισκευή πεζοδρομίων στη 2ας Νοεμβρίου

Επισκευή πεζοδρομίων στη 2ας Νοεμβρίου

Επισκευή πεζοδρομίων ξεκινά στην οδό 2ας Νοεμβρίου, στο Βόλο και με απόφαση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας Βασ. Καραϊσκου , αποφασίζεται η προσωρινή διακοπή, στάση και στάθμευσης στην οδό 2ας Νοεμβρίου, μεταξύ των οδών Βασσάνη και Μακρυνίτσης.

Η απόφαση θα ισχύσει από αύριο Τετάρτη 9 Οκτωβρίου μέχρι και τις 6 Δεκεμβρίου καθ’ όλο το 24ωρο, λόγω εργασιών αντικατάστασης κρασπέδων και επισκευών πεζοδρομίων, με την προϋπόθεση τήρησης των διατάξεων «Περί κοινής ησυχίας» και «Κυριακής Αργίας».

 

Τρίμηνες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις  στην Ε.Ο. Βόλου – Αγχιάλου – Μικροθηβών

Με απόφαση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, αποφασίστηκαν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από τη Μ. Βελανιδιά μέχρι τη Χρυσή Ακτή Παναγιάς για τρεις μήνες περίπου, λόγω εργασιών συντήρησης.

Ειδικότερα, αποφασίστηκε η προσωρινή διακοπή της Ε.Ο. Βόλου Φαρσάλων (Ε.Ο. 30) από τη Χ/Θ 12+000 (περιοχή Μεγάλη Βελανιδιά) έως τη Χ/Θ 15+000 (περιοχή Χρυσή Ακτή Παναγίας), από σήμερα έως 4/1/2020, ημέρα Σάββατο και καθ’ όλο το 24ώρο, λόγω εργασιών επένδυσης πρανών στα πλαίσια του έργου “ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ Ε.Ο. ΒΟΛΟΣ-ΑΓΧΙΑΛΟΣ-ΜΙΚΡΟΘΗΒΕΣ”, με την προϋπόθεση τήρησης των διατάξεων «Περί κοινής ησυχίας» και «Κυριακής Αργίας».

Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται με χρήση κατάλληλης ρυθμιστικής και προειδοποιητικής σήμανσης.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διακομιδή ηλικιωμένου από την Αλόννησο στο Βόλο - https://t.co/C8ez3UvDbp -

  • Συνελήφθη για παραβίαση ωραρίου στον Αλμυρό - https://t.co/Lj3WLGXDdB -

  • Οι σκιές του 21ου αιώνα - https://t.co/s9aYIGQYuR -

"Αλιεύοντας" την είδηση