Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Επισκευή πεζοδρομίων στη 2ας Νοεμβρίου
Επισκευή πεζοδρομίων στη 2ας Νοεμβρίου

Επισκευή πεζοδρομίων στη 2ας Νοεμβρίου

Επισκευή πεζοδρομίων ξεκινά στην οδό , στο Βόλο και με του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βασ. Καραϊσκου , αποφασίζεται η προσωρινή , στάση και στάθμευσης στην οδό , μεταξύ των οδών Βασσάνη και Μακρυνίτσης.

Η θα ισχύσει από αύριο Τετάρτη 9 Οκτωβρίου μέχρι και τις 6 Δεκεμβρίου καθ’ όλο το 24ωρο, λόγω εργασιών αντικατάστασης κρασπέδων και επισκευών πεζοδρομίων, με την προϋπόθεση τήρησης των διατάξεων «Περί κοινής ησυχίας» και «Κυριακής Αργίας».

 

Τρίμηνες κυκλοφοριακές   στην Ε.Ο. Βόλου – Αγχιάλου – Μικροθηβών

Με απόφαση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας , αποφασίστηκαν κυκλοφοριακές από τη Μ. Βελανιδιά μέχρι τη Χρυσή Ακτή Παναγιάς για τρεις μήνες περίπου, λόγω εργασιών συντήρησης.

Ειδικότερα, αποφασίστηκε η προσωρινή της Ε.Ο. Βόλου Φαρσάλων (Ε.Ο. 30) από τη Χ/Θ 12+000 (περιοχή Μεγάλη Βελανιδιά) έως τη Χ/Θ 15+000 (περιοχή ), από σήμερα έως 4/1/2020, ημέρα Σάββατο και καθ’ όλο το 24ώρο, λόγω εργασιών επένδυσης πρανών στα πλαίσια του έργου “ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ Ε.Ο. ΒΟΛΟΣ-ΑΓΧΙΑΛΟΣ-ΜΙΚΡΟΘΗΒΕΣ”, με την προϋπόθεση τήρησης των διατάξεων «Περί κοινής ησυχίας» και «Κυριακής Αργίας».

Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται με χρήση κατάλληλης ρυθμιστικής και προειδοποιητικής σήμανσης.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Μερική κατάργηση της μάσκας από σήμερα #κατάργησητηςμάσκας - https://t.co/x4IGg4Qh2z -

  • Στον Βόλο η #MENSA προς αναζήτηση των δυνατών μυαλών - https://t.co/FZ6DGp1Wj5 -

  • Επίθεση ιερωμένου με #βιτριόλι στη Μονή Πετράκη #βιτριόλι - https://t.co/NT8sUHQG1v -

"Αλιεύοντας" την είδηση