Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Επισκέψεις Παναγιώτη Ηλιόπουλου σε Ιδρύματα και Σώματα Ασφαλείας
Επισκέψεις Παναγιώτη Ηλιόπουλου σε Ιδρύματα και Σώματα Ασφαλείας

Επισκέψεις Παναγιώτη Ηλιόπουλου σε Ιδρύματα και Σώματα Ασφαλείας

Η Τ.Ο. ς με επικεφαλής τον βουλευτή ς Παναγιώτη Ηλιόπουλο πραγματοποίησε διήμερο επισκέψεων σε Ιδρύματα και Σώματα ασφαλείας του Βόλου για να ανταλλάξει ευχές και να προσφέρει μέρος των συγκεντρωμένων ειδών ρουχισμού.

Συγκεκρειμένα, επισκέφθηκαν το όπου παρέδωσαν μεγάλη τητα ρουχισμού,έπαιξαν με τα παιδιά και υποσχέθηκαν ότι σύντομα θα ξαναβρεθούν μαζί τους για να απολαύσουν τη συντροφιά τους χωρίς περιορισμό ώρας.

Στη συνέχεια επισκέφθηκαν ένα πολύ ιδιαίτερο Ίδρυμα με υψηλό επίπεδο προσφοράς στα άτομα που το έχουν πραγματικά ανάγκη, τις Άσπρες Πεταλούδες,  όπου τους υποδέχθηκε ο ακούραστος  Θανάσης Μπακαλιάνος και το εξειδικευμένο προσωπικό του Ιδρύματος που τους ξενάγησαν σε δωα αποκατάστασης με πρωτοποριακή για ολόκληρη την Ελλάδα.

Ο κύκλος με τα ιστορικά ιδρύματα έκλεισε με το ροκομείο Βόλου όπου  τους ξενάγησαν στις εγκαταστάσεις του ο πρόεδρος  Παύλος Πάνος, ο διευθυντής και η κοινωνική λειτουργός. Αντάλλαξαν ευχές για την νέα χρονιά και δέχτηκαν με χαρά τις πολύτιμες ευχές των γηραιότερων συμπολιτών.

Το διήμερο έκλεισε με δύο από τις νευραλγικές Υπηρεσίες της πόλης: Την Αστυνομία και την .

Στην συζήτησαν  με τον υποδιοικητή και τους πυροσβέστες που δίνουν τον δικό τους αγώνα καθημερινά και στο Αστυνομικό Μέγαρο τους υποδέχτηκε ο αστυνομικός διευθυντής Ιωάννης .

Μετά τις καθιερωμένες ευχές ξεναγήθηκαν  από τον υποδιευθυντή Βασ.  Καραϊσκο στο εντυπωσιακό μουσείο με στολές της Ελληνικής Αστυνομίας που φιλοξενείται στο Μέγαρο.

Η Χρυσή Αυγή στηρίζει εντός αλλά και εκτός Βουλής τους πολίτες που έχουν ανάγκη αλλά και τα σώματα ασφαλείας που βοηθούν την ομαλότητα της καθημερινότητας των πολιτών.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση