Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Επισκέψεις Παναγιώτη Ηλιόπουλου σε Ιδρύματα και Σώματα Ασφαλείας
Επισκέψεις Παναγιώτη Ηλιόπουλου σε Ιδρύματα και Σώματα Ασφαλείας

Επισκέψεις Παναγιώτη Ηλιόπουλου σε Ιδρύματα και Σώματα Ασφαλείας

Η Τ.Ο. Μαγνησίας με επικεφαλής τον Μαγνησίας Παναγιώτη Ηλιόπουλο πραγματοποίησε διήμερο επισκέψεων σε Ιδρύματα και Σώματα ασφαλείας του για να ανταλλάξει ευχές και να προσφέρει μέρος των συγκεντρωμένων ειδών ρουχισμού.

Συγκεκρειμένα, επισκέφθηκαν το Ορφανοτροφείο όπου παρέδωσαν μεγάλη ποσότητα ρουχισμού,έπαιξαν με τα παιδιά και υποσχέθηκαν ότι σύντομα θα ξαναβρεθούν μαζί τους για να απολαύσουν τη συντροφιά τους χωρίς περιορισμό ώρας.

Στη συνέχεια επισκέφθηκαν ένα πολύ ιδιαίτερο Ίδρυμα με υψηλό επίπεδο προσφοράς στα άτομα που το έχουν πραγματικά ανάγκη, τις Άσπρες Πεταλούδες,  όπου τους υποδέχθηκε ο ακούραστος  Θανάσης Μπακαλιάνος και το εξειδικευμένο προσωπικό του Ιδρύματος που τους ξενάγησαν σε δωμάτια αποκατάστασης με πρωτοποριακή για ολόκληρη την Ελλάδα.

Ο κύκλος με τα ιστορικά ιδρύματα έκλεισε με το Γηροκομείο Βόλου όπου  τους ξενάγησαν στις εγκαταστάσεις του ο πρόεδρος  Παύλος Πάνος, ο διευθυντής και η κοινωνική λειτουργός. Αντάλλαξαν ευχές για την νέα χρονιά και δέχτηκαν με χαρά τις πολύτιμες ευχές των γηραιότερων συμπολιτών.

Το διήμερο έκλεισε με δύο από τις νευραλγικές Υπηρεσίες της πόλης: Την Αστυνομία και την Πυροσβεστική.

Στην Πυροσβεστική συζήτησαν  με τον υποδιοικητή και τους πυροσβέστες που δίνουν τον δικό τους αγώνα καθημερινά και στο Αστυνομικό Μέγαρο τους υποδέχτηκε ο διευθυντής Ιωάννης Τόλιας.

Μετά τις καθιερωμένες ευχές ξεναγήθηκαν  από τον υποδιευθυντή Βασ.  Καραϊσκο στο εντυπωσιακό μουσείο με στολές της Ελληνικής Αστυνομίας που φιλοξενείται στο Μέγαρο.

Η Χρυσή Αυγή στηρίζει εντός αλλά και εκτός Βουλής τους που έχουν ανάγκη αλλά και τα σώματα ασφαλείας που βοηθούν την ομαλότητα της καθημερινότητας των πολιτών.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Πεζοδρόμια στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Σκοπέλου #οδικόδίκτυοΣκοπέλου - https://t.co/QJ7Pnn2cmB -

  • Έγκριση έργων για όλους τους δήμους με το 50% της χρηματοδότησης μέσα στο 2021 #έγκρισηέργων - https://t.co/ASumjpClQS -

  • Ασθενής σεισμική δόνηση βόρεια του Βόλου #Ασθενήςσεισμικήδόνηση - https://t.co/rpTq5HIRqx -

"Αλιεύοντας" την είδηση