Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Επίσκεψη του ύπατου πρόεδρου της ΑΧΕΠΑ στον Βόλο
Επίσκεψη του ύπατου πρόεδρου της ΑΧΕΠΑ στον Βόλο

Επίσκεψη του ύπατου πρόεδρου της ΑΧΕΠΑ στον Βόλο

Tο Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022 πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη του ύπατου προέδρου της ΑΧΕΠΑ Jimmy Kokotas από την Ουάσιγκτον, συνοδευόμενος από τον κυβερνήτη Ευρώπης Ιωάννη Μητρόπουλο, τον κυβερνήτη Ελλάδος Βαρσάμη Κωνσταντίνο και αξιωματούχων της περιφέρειας Ελλάδος .

Το πρόγραμμα της επίσκεψης και φιλοξενίας του υπάτου προέδρου και της αντιπροσωπείας της ΑΧΕΠΑ στον Βόλο περιελάμβανε γεύμα εργασίας σε της πόλης και στη συνέχεια και ορκωμοσία νέων μελών , παρουσία των μελών του τοπικού τμήματος του Βόλου HJ-13 ARGONAUTS του τμήματος της Λάρισας , HJ-26 του τμήματος της Λαμίας HJ-42 , και του τμήματος Βελεστίνου HJ-48.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο VALIS RESORT, στην Αγριά Βόλου, ταυτόχρονα με την και έγινε ορκωμοσία νέων μελών του τοπικού τμήματος αλλά και άλλων τμημάτων της ΑΧΕΠΑ από την ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Ελλάδας

Η ορκωμοσία των νέων μελών της Οργάνωσης έγινε μέσα σε ένα πανηγυρικό κλίμα, με τη ενεργό συμμετοχή σ’ αυτή των εκλεκτών υψηλών επισκεπτών, καθώς πραγματοποιήθηκε σε μία περίοδο κατά την οποία, τόσο το τμήμα ΑΧΕΠΑ HJ-13 ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ με έδρα τον Βόλο, όσο και και συνολικά, η ΑΧΕΠΑ, μεγαλώνει καθημερινά και ενισχύεται καταλαμβάνοντας όλο και πιο περίοπτη θέση, τόσο σε τοπικό, αλλά σε παγκόσμιο, πια, επίπεδο, για την προώθηση των θεμάτων του Ελληνισμού και την αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο.

Ειδικότερα, για το τμήμα ΑΧΕΠΑ HJ-13 ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ, η προσθήκη των νεών μελών εγγυάται την συνέχιση της δυναμικής και συνεχούς παρουσίας του στα δρώμενα του για το καλό της τοπικής κοινωνίας. Σημειώνεται ότι το τμήμα έχει στις τάξεις του μέλη από όλες τις κοινωνικές τάξεις, θέσεις ευθύνης και επαγγελματικές δραστηριότητες, μεταξύ των οποίων και περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, στοιχείο που διασφαλίζει άμεσες και καίριες κοινωνικές παρεμβάσεις προς όφελος όλων των κοινωνικών ομάδων της περιοχής.

Στην εκδήλωση τα νέα μέλη του τμήματος είχαν την ευκαιρία να ακούσουν από τον ίδιο τον ύπατο πρόεδρο τις θεμελιώδεις αρχές που διέπουν την Οργάνωση και να ενημερωθούν από πρώτο χέρι, για το σπουδαίο φιλανθρωπικό έργο που επιτελείται από την ΑΧΕΠΑ σε όλο τον κόσμο για την υπεράσπιση της χώρας και του Ελληνισμού. Παράλληλα, έδωσε σ΄ αυτούς τη δυνατότητα να γνωρίσουν και να γνωριστούν με παλιότερα μέλη της Οργάνωσης ενισχύοντας έτσι το αίσθημα αδελφοσύνης που κυριαρχεί ανάμεσα στα μέλη της.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή»: Επιπλέον 44.660 νοικοκυριά εντάσσονται στο πρόγραμμα - https://t.co/VThtEBZlRC… -

  • Συμφωνία για #μεταναστευτικό: Η «ευέλικτη αλληλεγγύη» και τα αγκάθια #μεταναστευτικό - https://t.co/4Daza2BQ9D -

  • Στον Βόλο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης #ΝίκοςΑνδρουλάκης - https://t.co/dUQQH2hocZ -

"Αλιεύοντας" την είδηση