Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Επίσκεψη του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος στον Οργανισμό Λιμένος Βόλου
Επίσκεψη του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος στον Οργανισμό Λιμένος Βόλου

Επίσκεψη του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος στον Οργανισμό Λιμένος Βόλου

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Οργανισμό Λιμένος Βόλου, πραγματοποίησε την Τρίτη 25 Μαΐου 2021, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής ς Αντιναύαρχος Λ.Σ. .

Ο κ. Κλιάρης, συναντήθηκε με την πρόεδρο και τον διευθύνοντα σύμβουλο του Οργανισμού Λιμένος Βόλου Σω Αναγνώστου.

Κατά τη διάρκεια της ς, συζητήθηκαν μεταξύ άλλων, οι προοπτικές του λιμένος Βόλου, όσον αφορά στην ιδιωτικοποίησή του, σε συνδυασμό με την αναμενόμενη απάντηση για τη χρήση χώρων από πλευράς του Πολεμικού Ναυτικού.

Συζητήθηκαν οι δυνατότητες ανάπτυξης εμπορικών δραστηριοτήτων του λιμένος, μέσα από την ανανέωση του γερασμένου μηχανολογικού εξοπλισμού που προχωρά ο Οργανισμός Λιμένος.

Ο Αρχηγός του Λιμενικού, ενημερώθηκε για τις και τα έργα στα οποία προχωρά η διοίκηση της Α.Ε. για την τουριστική ανάπτυξη του λιμένος και για να καλύψει το πλήθος των αιτήσεων από ιστιοφόρα και ιστιοπλοϊκά σκάφη που εκκρεμούν για ελλιμενισμό στο λιμάνι του Βόλου.

Στη , τέθηκε η αναγκαιότητα ενός ακόμη πλοηγού για το λιμάνι του Βόλου, καθώς επίσης, ζητήθηκε να επανέλθει η βάρδια που εκτελούσε λιμενικός του Κεντρικού υ Βόλου, στην πύλη του εμπορικού λιμένα που καταργήθηκε και ο Οργανισμός αναγκάζεται να απασχολεί προσωπικό εταιρείας security.

Ο Αρχηγός του Λιμενικού, πρόσφερε στην πρόεδρο και στον διευθύνοντα σύμβουλο, από ένα έμβλημα – coin με τον θυρεό του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος και εκ μέρους του Οργανισμού Λιμένος Βόλου, προσφέρθηκε στον κ. Κλιάρη, γυάλινο , που φιλοτεχνήθηκε από τοπική επιχείρηση.

"Αλιεύοντας" την είδηση