Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Επίσκεψη τομεάρχη Άμυνας Νέας Δημοκρατίας στη Μαγνησία
Επίσκεψη τομεάρχη Άμυνας Νέας Δημοκρατίας στη Μαγνησία

Επίσκεψη τομεάρχη Άμυνας Νέας Δημοκρατίας στη Μαγνησία

 

 

Προσκεκλημένος της ΝΟ.Δ.Ε. Μγνησίς ο τομεάρχης ς, Βουλευτής Α΄ Αθηνών Βασίλης Κικίλιας θα πραγματοποιήσει περιοδεία την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018, στη , όπου συνοδευόμενος από κλιμάκιο της ΝΟ.Δ.Ε. ς θα επισκεφθεί: τη βάση της 111 Π.Μ. της Πολεμικής Αεροπορίας, τη βάση της 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού, τις εγκαταστάσεις της SIELMAN SA, στη Α' ΒΙ.ΠΕ. Βόλου και το Στρατόπεδο Σχ. Γεωργούλα της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών.

Επίσης  θα δοθεί συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ και θα ακολουθήσει εκδήλωση και ομιλία στις 19:30 με θέμα « Η του 2019 » στον χώρο του υ VOLOS PALACE (Ξενοφώντος & Θρακών).

Η  Νέα Δημοκρατία δίνει βαρύνουσα σημασία στα θέματα ς και Ασφάλειας, αλλά και στην αντιμετώπιση του διασυνοριακού εγκλήματος και της διεθνούς τρομοκρατίας κι όπως τονίζεται: “Χρειαζόμαστε μια Πατρίδα που η ιστορία της δεν θα χαλκεύεται και η της μαζί με την χριστιανική πίστη μας δε θα νοθεύεται τεχνηέντως και σκόπιμα. Μια Πατρίδα που έχει σύνορα χερσαία και θαλάσσια τα οποία θα φυλάσσονται με τιμή και υπερηφάνεια.

Η μεγάλη πρόκληση για μας είναι να σηκώσουμε όρθια πάλι την . Έργο δύσκολο, ευθύνη τεράστια. Η Νέα Δημοκρατία καλείται και πάλι να κάνει πράξη αυτό που το όνομά της υποδηλώνει. Να οικοδομήσει μια νέα Ελληνική Δημοκρατία για τον 21ο αιώνα. Κανένας δεν περισσεύει σε αυτήν την κοινή προσπάθεια”.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση