Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Επίσκεψη της ΝΟΔΕ Μαγνησίας στο Επιμελητήριο
Επίσκεψη της ΝΟΔΕ Μαγνησίας στο Επιμελητήριο

Επίσκεψη της ΝΟΔΕ Μαγνησίας στο Επιμελητήριο

Κοινές δράσεις για την προώθηση των επιχειρηματικών προβλημάτων

Τα προβλήματα και τις ανησυχίες της επιχειρηματικής κοινότητας και προτάσεις για την επίλυση των βασικότερων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν έθεσε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Αριστοτέλης Μπασδάνης στη της ΝΟΔΕ Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας. Παράλληλα, συμφωνήθηκε σειρά κοινών δράσεων και παρεμβάσεων με κοινωνικό περιεχόμενο.

Την προηγούμενη Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2016, στα γραφεία του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, πραγματοποιήθηκε με τη της ΝΟΔΕ Μαγνησίας της ΝΔ, στο πλαίσιο επαφών που έχει ξεκινήσει η δεύτερη με επαγγελματικούς, συνδικαλιστικούς και αγροτικούς φορείς. Η αρχή έγινε από το Επιμελητήριο, τον κατ' εξοχήν Φορέα υπό τη σκέπη του οποίου ασκείται η πολιτική υπέρ των επιχειρήσεων.

Στην συνάντηση παρέστησαν ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, Αριστοτέλης Μπασδάνης και από την πλευρά της ΝΟΔΕ ο πρόεδρος , ο Δημ. Βαΐτσης, ο Χρήστος Καραβασίλης, ο Πολιτικού Σχεδιασμού και Επις Πέτρος Μπατζιάκας και ο υπεύθυνος γραμματείας Σχέσεων Κοινωνίας – τος Πέτρος Ζέκας.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου ενημέρωσε για τα προβλήματα των επαγγελματοβιοτεχνών, ενώ από την πλευρά τους τα μέλη της τοπικής ΝΟΔΕ τόνισαν ότι από την επιχειρηματικότητα θα γίνει η επανεκκίνηση της ς, κατέγραψαν τα θέματα που υπάρχουν και ζήτησαν από τον κ. Μπασδάνη συνεργασία για την προώθηση των ζητημάτων στα κεντρικά της ΝΔ, ώστε να γίνουν συγκεκριμένες ενέργειες και να ασκηθούν πιέσεις σε κυβερνητικό επίπεδο.

Παράλληλα, οι δύο πλευρές συζήτησαν την προοπτική συνεργασίας σε θέματα κοινωνικών παρεμβάσεων, με την άσκηση κοινών δράσεων και την συνδρομή του Επιμελητηρίου ακόμη και σε νομικά ζητήματα όπου είναι εφικτό και αναγκαίο, για προβλήματα που αντιμετωπίζουν συνάνθρωποί μας που έχουν ανάγκη.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση