Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Επίσκεψη στον Βόλο του τομεάρχη Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Αλέξη Χαρίτση
Επίσκεψη στον Βόλο του τομεάρχη Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Αλέξη Χαρίτση

Επίσκεψη στον Βόλο του τομεάρχη Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Αλέξη Χαρίτση

Αύριο Τετάρτη 24 Νοεμβρίου θα βρίσκεται στον Βόλο ο πρώην υπουργός Αλέξης , νυν τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του - ΠΣ, στο πλαίσιο της ς της επίσκεψης στην πόλη την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου, του προέδρου του -ΠΣ και αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα.

Ο Αλέξης θα δώσει στα τοπικά και θα περιοδεύσει στην αγορά του .

Αργότερα θα επισκεφθεί την επιχείρηση «cyclos group/ΙΚΕ ραμματικάκης Νίκος».

H συνάντηση του τομεάρχη Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Αλέξη Χαρίτση που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη στο Επιμελητήριο Μαγνησίας με φορείς που εκπροσωπούν ελεύθερους επαγγελματίες, βιοτέχνες, εμπόρους, αυτοαπασχολούμενους και μικρομεσαίους ακυρώνεται.
Τους εκπροσώπους των φορέων θα συναντήσει  την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας.

Οι δραστηριότητες του Αλέξη Χαρίτση στον Βόλο θα ολοκληρωθούν με συνάντησή του με τα προεδρεία του Νομαρχιακού Τμήματος Μαγνησίας της ΑΔΕΔΥ και του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση