Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Επίσκεψη στον Βόλο του τομεάρχη Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Αλέξη Χαρίτση
Επίσκεψη στον Βόλο του τομεάρχη Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Αλέξη Χαρίτση

Επίσκεψη στον Βόλο του τομεάρχη Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Αλέξη Χαρίτση

Αύριο Τετάρτη 24 Νοεμβρίου θ βρίσκετι στον Βόλο ο πρώην υπουργός Αλέξης Χαρίτσης, νυν τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του - ΠΣ, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της επίσκεψης στην πόλη την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου, του προέδρου του -ΠΣ και αρχηγού της αξιωματικής αολίτευσης Αλέξη Τσίπρα.

Ο Αλέξης Χαρίτσης θα δώσει συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ και θα περιοδεύσει στην αγορά του Βόλου.

Αργότερα θα επισκεφθεί την επιχείρηση «cyclos group/ Γραμματικάκης Νίκος».

H συνάντηση του τομεάρχη Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Αλέξη Χαρίτση που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη στο ς με φορείς που εκπροσωπούν ελεύθερους επαγγελματίες, βιοτέχνες, εμπόρους, αυτοαπασχολούμε και μικρομεσαίους επιχειρηματίες ακυρώνεται.
Τους εκπροσώπους των φορέων θα συναντήσει  την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας.

Οι δραστηριότητες του Αλέξη Χαρίτση στον Βόλο θα ολοκληρωθούν με συνάντησή του με τα προεδρεία του Νομαρχιακού Τμήματος ς της ΑΔΕΔΥ και του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση