Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Επίσκεψη σπουδαστών του ΟΑΕΔ στον ΟΛΒ
Επίσκεψη σπουδαστών του ΟΑΕΔ στον ΟΛΒ

Επίσκεψη σπουδαστών του ΟΑΕΔ στον ΟΛΒ

Tην Παρασκευή 31-05 επισκέφθηκαν τα γραφεία του Οργανισμού Λιμένα Βόλου οι σπουδαστές του Τμήματος «Στέλεχος Διοίκησης & Οικονομίας στον Τομέα του Τουρισμού» του Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ) του ΟΑΕΔ ΒΟΛΟΥ.

Σκοπός της εκπαιδευτικής επίσκεψης ήταν να ενημερωθούν σχετικά με την υφιστάμενη κατάσταση, τις προοπτικές του λιμανιού και ειδικότερα τις προοπτικές ανάπτυξης του θαλάσσιου τουρισμού, του yachting και της κρουαζιέρας στο λιμάνι του Βόλου. Ο Διευθύνων Σύμβουλος Γεώργιος Τοζίδης ανέλυσε την πολιτική διευκόλυνσης, τις παρεχόμενες υπηρεσίες του ΟΛΒ, τα λειτουργικά χαρακτηριστικά και τις υποδομές που συνδέονται με την τουριστική δραστηριότητα. Επίσης, έγινε σύντομη ενημέρωση για τις τάσεις ανάπτυξης του τουρισμού κρουαζιέρας και yachting στην Ελλάδα αλλά και στην Ανατολική Μεσόγειο.

Με την ευκαιρία της παραπάνω επίσκεψης, η Διοίκηση και τα στελέχη του ΟΛΒ δηλώνουν ότι είναι στη διάθεση των σπουδαστών και σπουδαστριών όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων, που επιθυμούν να γνωρίσουν το λιμάνι της πόλης και τις
δραστηριότητές του.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Δεμένα τα πλοία την Τετάρτη 3 Ιουλίου σε όλη τη χώρα - https://t.co/0ur5Xbcqcr -

  • Δράση από την «Πρόταση Ζωής» με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών - https://t.co/GBVSdjHaP6 -

  • Αγιασμός πρώτης κατασκηνωτικής περιόδου αγοριών Δημοτικού #κατασκήνωση - https://t.co/hclZtp96zH -

"Αλιεύοντας" την είδηση