Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Επίσκεψη Σερβικής αντιπροσωπείας στον Δήμο Βόλου
Επίσκεψη Σερβικής αντιπροσωπείας στον Δήμο Βόλου

Επίσκεψη Σερβικής αντιπροσωπείας στον Δήμο Βόλου

Την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019  θα πραγματοποιηθεί στο Βόλο επίσκεψη του προξένου της Δημοκρατίας της Σερβίας  Milan Vukosaljevic, αντιπροσωπείας του αντίστοιχου τμήματος παιδείας και παιδικής πρόνοιας του Δήμου Βελιγραδίου, καθώς και μελών της ελληνικής κοινότητας της Σερβίας.
Κατά την παραμονή του στην πόλη του Βόλου, ο ίδιος και οι συνεργάτες του θα έχουν συνάντηση με την αντιδήμαρχο Παιδείας και Πολιτισμού Γεωργία Μποντού – Τοκαλή, καθώς και με εκπροσώπους εκπαιδευτικών φορέων της πόλης για ανταλλαγή απόψεων και ενδεχόμενης συνεργασίας σε θέματα παιδείας.
Επίσης ο κ. Milan Vukosaljevic θα επισκεφτεί το σερβικό σχολείο που δραστηριοποιείται στο Βόλο τα τελευταία δύο χρόνια και θα παραστεί σε εκδήλωση που θα γίνει στο δημαρχείο Βόλου την ίδια μέρα στη 13:30 το μεσημέρι, προς τιμήν του.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της ενδυνάμωσης των δεσμών φιλίας και συνεργασίας των δύο δήμων και είναι ανοιχτή για το κοινό.
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αίγυπτος: Ο νέος χάρτης μετά τη συμφωνία για το οικόπεδο - https://t.co/B9ImIdtkMe -

  • Αναθεώρηση διαδικασιών εκπαίδευσης για τους χειριστές μηχανημάτων έργου μέσω πιστοποιημένων σχολών… - https://t.co/wqKyBUbKMl -

  • Χρ. Τριαντόπουλος: Για μία κοινωνία ισότητας και ίσων ευκαιριών για όλες και όλους - https://t.co/jMGC1HbHzB -

"Αλιεύοντας" την είδηση