Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Επίσκεψη σε Δημόσιες Υπηρεσίες υποψηφίων του συνδυασμού «Συμμαχία υπέρ των Πολιτών»
Επίσκεψη σε Δημόσιες Υπηρεσίες υποψηφίων του συνδυασμού «Συμμαχία υπέρ των Πολιτών»

Επίσκεψη σε Δημόσιες Υπηρεσίες υποψηφίων του συνδυασμού «Συμμαχία υπέρ των Πολιτών»

Επίσκεψη σε Δημόσιες Υπηρεσίες, πραγματοποίησε η και εκ νέου υποψήφια με τον συνδυασμό του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού, Δωροθέα Κολυνδρίνη, στο πλαίσιο των τακτικών της επαφών και συναντήσεων με Δ/ντές και Προϊσταμένους των Υπηρεσιών του Νομού.

Πιο συγκεκριμένα η κ. Κολυνδρίνη, επισκέφθηκε τη όπου συναντήθηκε και συζήτησε με την δ/ντρια Μπαλτά και το διοικητικό προσωπικό.

Εν συνεχεία επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Κεντρικού Λιμεναρχείου , όπου συναντήθηκε με τον Λιμενάρχη , πλοίαρχο κ. Κανάκη, στελέχη του Λιμεναρχείου και διοικητικό προσωπικό, με τους οποίους συζήτησε θέματα που τους απασχολούν, εξήρε το έργο που παράγουν και ευχήθηκε να συνεχισθεί η άψογη του Κεντρικού Λιμεναρχείου με την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Από την πλευρά τους ο Λιμενάρχης κ. Κανάκης και τα στελέχη της Υπηρεσίας ευχαρίστησαν την κ. Κολυνδρίνη για την επίσκεψή της και της ευχήθηκαν καλή επιτυχία στις επερχόμενες περιφερειακές της 26ης Μαΐου 2019.

Ακολούθως η κ. Κολυνδρίνη, μαζί με τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού, επισκέφθηκαν τις Υπηρεσίες του ΙΚΑ , όπου συναντήθηκαν αρχικά με τον δ/ντή του Κέντρου Υγείας κ. Μπακούλα, με προϊσταμένους των Υγειονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών του ΙΚΑ και με τον Σύλλογο Εργαζομένων, με τους οποίους συζήτησαν θέματα που τους αφορούν, με κύριο θέμα την υποστελέχωση γιατρών και διοικητικού προσωπικού, την έλλειψη σεμιναρίων του προσωπικού, αλλά και προβλήματα που αντιμετωπίζουν με την καθαριότητα των κτιριακών εγκαταστάσεων.

Από την πλευρά της η κ. Κολυνδρίνη, κάλεσε τον Σύλλογο Εργαζομένων να της καταθέσουν με τα αιτήματά τους, προκειμένου να τα διαβιβάσει στο αρμόδιο Υπουργείο, αλλά και να παρέμβει η ίδια όπου χρειάζεται, προκειμένου να οδηγηθούν τα αιτήματά τους προς επίλυση.

Οι εκπρόσωποι του Συλλόγου Εργαζομένων ευχαρίστησαν την κ. Κολυνδρίνη και τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού «Συμμαχία υπέρ των Πολιτών» του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού για την επίσκεψή τους, αλλά και για τη διάθεσή τους να συνδράμουν στην επίλυση των αιτημάτων τους και τους ευχήθηκαν καλή επιτυχία στις επερχόμενες περιφερειακές της 26ης Μαΐου 2019.

dav

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αλ. Τσίπρας στη ΔΕΘ: Νέα αρχή στην διακυβέρνηση της χώρας #ΑλΤσίπρας - https://t.co/kht46p6yBF -

  • Μνήμη Αγίων Μικρασίας #ΑγίουΧρυσοστόμουΣμύρνης - https://t.co/pwyAXlZs1Y -

  • Πτώση αλλοδαπής στη Σκόπελο και διακομιδή στο Νοσοκομείο Βόλου #ΑχιλλοπούλειοΝοσοκομείοΒόλου - https://t.co/C5FESbAEg3 -

"Αλιεύοντας" την είδηση