Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Επίσκεψη Ολλανδών ταξιδιωτικών πρακτόρων στην πόλη του Βόλου
Επίσκεψη Ολλανδών ταξιδιωτικών πρακτόρων στην πόλη του Βόλου

Επίσκεψη Ολλανδών ταξιδιωτικών πρακτόρων στην πόλη του Βόλου

Με την αντιδήμαρχο Παιδείας και Πολιτισμού εωργία Μποντού Τοκαλή συναντήθηκαν Ολλανδοί ταξιδιωτικοί πράκτορες που επισκέφθηκαν την πόλη του στο πλαίσιο επαγγελματικού ταξιδιού (fam trip) που διοργανώθηκε από το Γραφείο ΕΟΤ Κάτω Χωρών, με στόχο την άμεση και αποτελεσματική προσέγγιση της τουριστικής αγοράς της Ολλανδίας.

Το δι αποτελεί τμήμα ολοκληρωμένης προσπάθειας και εκπαιδευτικού σεμιναρίου του ΕΟΤ που απευθύνθηκε για πρώτη φορά στην ολλανδική αγορά με το συγκεκριμένο τρόπο που στοχεύει στον εμπλουτισμό των γνώσεων των επαγγελματιών για τους ελληνικούς τουριστικούς προορισμούς και τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού, ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο, την επιχειρηματολογία για αύξηση πωλήσεων.

Ως προς το δι, πραγματοποιείται από τις 17 έως και τις 23 Σεπτεμβρίου σε περιοχές της Αθήνας, του , της Σκιάθου και της Αλοννήσου. Στις 19 Σεπτεμβρίου οι Ολλανδοί ξεναγήθηκαν στην περιοχή του Βόλου και φιλοξενήθηκαν από το Δήμο Βόλου σε παραδοσιακό ουζερί της ς όπου τους υποδέχθηκε η αντιδήμαρχος Γεωργία Μποντού Τοκαλή.

Στην αποστολή εκτός των Ολλανδών τουριστικών πρακτόρων (9 τουριστικά πρακτορεία), συμμετέχουν ολλανδικών ΜΜΕ και ο εκπρόσωπος του ΕΟΤ – Γραφείο Κάτω Χωρών Σωτήρης Βαρδάκης.

Την οργάνωση, την υποδοχή και τη φιλοξενία των πρακτόρων στην περιοχή του Βόλου, ανέλαβε η Ένωση Ξενοδόχων ομού ς σε συνεργασία με το Τμήμα Τουρισμού της Διεύθυνσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση