Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Επίσκεψη Ολλανδών ταξιδιωτικών πρακτόρων στην πόλη του Βόλου
Επίσκεψη Ολλανδών ταξιδιωτικών πρακτόρων στην πόλη του Βόλου

Επίσκεψη Ολλανδών ταξιδιωτικών πρακτόρων στην πόλη του Βόλου

Με την αντιδήμαρχο Παιδείας και Πολιτισμού Γεωργία Μποντού Τοκαλή συναντήθηκαν Ολλανδοί ταξιδιωτικοί πράκτορες που επισκέφθηκαν την πόλη του στο πλαίσιο επαγγελματικού ταξιδιού (fam trip) που διοργανώθηκε από το Γραφείο ΕΟΤ Κάτω Χωρών, με στόχο την άμεση και αποτελεσματική προσέγγιση της τουριστικής αγοράς της Ολλανδίας.

Το ταξίδι αποτελεί τμήμα ολοκληρωμένης προσπάθειας και εκπαιδευτικού σεμιναρίου του ΕΟΤ που απευθύνθηκε για πρώτη φορά στην ολλανδική με το συγκεκριμένο τρόπο που στοχεύει στον εμπλουτισμό των γνώσεων των επαγγελματιών για τους ελληνικούς τουριστικούς προορισμούς και τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού, ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο, την επιχειρηματολογία για αύξηση πωλήσεων.

Ως προς το ταξίδι, πραγματοποιείται από τις 17 έως και τις 23 Σεπτεμβρίου 2016 σε περιοχές της Αθήνας, του , της Σκιάθου και της Αλοννήσου. Στις 19 Σεπτεμβρίου οι Ολλανδοί ξεναγήθηκαν στην περιοχή του και φιλοξενήθηκαν από το σε παραδοσιακό της παραλίας όπου τους υποδέχθηκε η αντιδήμαρχος Γεωργία Μποντού Τοκαλή.

Στην εκτός των Ολλανδών τουριστικών πρακτόρων (9 τουριστικά πρακτορεία), συμμετέχουν δημοσιογράφοι ολλανδικών ΜΜΕ και ο εκπρόσωπος του ΕΟΤ – Γραφείο Κάτω Χωρών Σωτήρης Βαρδάκης.

Την οργάνωση, την υποδοχή και τη φιλοξενία των πρακτόρων στην περιοχή του Βόλου, ανέλαβε η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Μαγνησίας σε με το Τμήμα Τουρισμού της Διεύθυνσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Δεν συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας η γυναικεία ομάδα μπάσκετ της Νίκης - https://t.co/EPFSPRZeiQ… -

  • ξεκίνησαν χθες οι Ημέρες Μουσικής στον Βόλο #ΗμέρεςΜουσικής - https://t.co/p39hA78Ww6 -

  • Διαγωνισμός ερασιτεχνικής φωτογραφίας άγριας ζωής της λίμνης Κάρλα - https://t.co/qX88hpeVpO… -

"Αλιεύοντας" την είδηση