Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Επίσκεψη Ολλανδών ταξιδιωτικών πρακτόρων στην πόλη του Βόλου
Επίσκεψη Ολλανδών ταξιδιωτικών πρακτόρων στην πόλη του Βόλου

Επίσκεψη Ολλανδών ταξιδιωτικών πρακτόρων στην πόλη του Βόλου

Με την αντιδήμαρχο Παιδείας και Πολιτισμού Γεωργία Μποντού Τοκαλή συναντήθηκαν Ολλανδοί ταξιδιωτικοί πράκτορες που επισκέφθηκαν την πόλη του Βόλου στο πλαίσιο επαγγελματικού ταξιδιού (fam trip) που διοργανώθηκε από το Γραφείο Κάτω Χωρών, με στόχο την άμεση και αποτελεσματική προσέγγιση της τουριστικής αγοράς της Ολλανδίας.

Το ταξίδι αποτελεί τμήμα ολοκληρωμένης προσπάθειας και εκπαιδευτικού σεμιναρίου του που απευθύνθηκε για πρώτη φορά στην ολλανδική αγορά με το συγκεκριμένο τρόπο που στοχεύει στον εμπλουτισμό των γνώσεων των επαγγελματιών για τους ελληνικούς τουριστικούς προορισμούς και τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού, ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο, την επιχειρηματολογία για αύξηση πωλήσεων.

Ως προς το ταξίδι, πραγματοποιείται από τις 17 έως και τις 23 Σεπτεμβρίου 2016 σε περιοχές της Αθήνας, του Βόλου, της Σκιάθου και της Αλοννήσου. Στις 19 Σεπτεμβρίου οι Ολλανδοί ξεναγήθηκαν στην περιοχή του Βόλου και φιλοξενήθηκαν από το Δήμο Βόλου σε παραδοσιακό ουζερί της παραλίας όπου τους υποδέχθηκε η αντιδήμαρχος Γεωργία Μποντού Τοκαλή.

Στην εκτός των Ολλανδών τουριστικών πρακτόρων (9 τουριστικά πρακτορεία), συμμετέχουν ολλανδικών και ο εκπρόσωπος του ΕΟΤ – Γραφείο Κάτω Χωρών Σωτήρης Βαρδάκης.

Την οργάνωση, την υποδοχή και τη φιλοξενία των πρακτόρων στην περιοχή του Βόλου, ανέλαβε η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Μαγνησίας σε συνεργασία με το Τμήμα Τουρισμού της Διεύθυνσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κ.Παπανάτσιου : «Οι πολιτικές της Κυβέρνησης οξύνουν τις αντιθέσεις και αυξάνουν τις ανισότητες, σε αυτό το σχέδιο… - https://t.co/5824Hmosoi -

  • Στήριξη ύψους 385 εκατ. ευρώ προς ιδιοκτήτες ακινήτων μέχρι τώρα για τα μειωμένα μισθώματα - https://t.co/yk795l4ehy -

  • Σέρβιρε ποτά σε 150 άτομα στο κέντρο του Βόλου - https://t.co/8l4AjTJjFm -

"Αλιεύοντας" την είδηση