Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Επίσκεψη Κ. Παπανάτσιου στο Τελωνείο Βόλου
Επίσκεψη Κ. Παπανάτσιου στο Τελωνείο Βόλου

Επίσκεψη Κ. Παπανάτσιου στο Τελωνείο Βόλου

Το Τελωνείο Βόλου επισκέφθηκε η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κ. όπου είχε διαδοχικές συναντήσεις με το Σύνδεσμο Λιμενεργατών, τη διοίκηση και τους εργαζόμενους του Τελωνείου, ενώ επισκέφθηκε και τους εκτελωνιστές.

Στη συνάντηση με τον πρόεδρο κ. Κρητικό και τον γραμματέα κ. Αρβανίτη του Συνδέσμου Λιμενεργατών, η αν. τομεάρχης Οικονομικών ΣΥΡΙΖΑ συζήτησαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι, τον μη σχεδιασμό για περαιτέρω αναβάθμιση των υποδομών και τέλος για το μέλλον του λιμανιού.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης της κα Παπανάτσιου με τον διευθυντή του Τελωνείου κ. Δεμίρη και τους εργαζόμενους συζητήθηκαν όλα τα ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία του Τελωνείου, καθώς και για τις προτάσεις των ανθρώπων του για συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Ακόμα, τονίστηκε ότι η υποστελέχωση σε συνδυασμό με την έλλειψη σύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού εμποδίζει να υπάρχουν περισσότεροι έλεγχοι και μεγαλύτερη επίτευξη των στόχων.

Τέλος η πρώην αν. υπουργός Οικονομικών, επισκέφθηκε τα γραφεία στα οποία στεγάζονται υπηρεσίες εκτελωνισμού και συνομίλησε με τους επαγγελματίες για το εμπορικό ισοζύγιο εισαγωγών εξαγωγών μετά την Πανδημία αλλά άκουσε και την αγωνία τους για την επόμενη μέρα στο λιμάνι.

Αμέσως μετά τις συναντήσεις η κα Παπανάτσιου ανέφερε: «Το περιφερειακό λιμάνι του Βόλου παίζει σημαντικό ρόλο για την Μαγνησία αλλά και στην εμπορική δραστηριότητα της Κεντρικής Ελλάδας. Είναι σημαντικό για την τοπική να παραμείνει ανταγωνιστικό και να εκσυγχρονιστούν οι υποδομές του. Η κυβέρνηση της ΝΔ δεν βλέπουμε να το έχει σε πρώτο πλάνο με τις χρηματοδοτήσεις για αναβάθμιση να είναι σχεδόν μηδενικές. Θα ήθελα να υπενθυμίσω ότι επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ σχεδιάστηκε και χρηματοδοτήθηκε, μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, αναβάθμιση υποδομών και μηχανημάτων συνολικού ύψους 1.500.000 €.»

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συμφωνία Ολυμπιακού Βόλου με Σέζαρ Κότο #ΠΑΕΟλυμπιακόςΒόλου - https://t.co/uHXcCs4qHX -

  • Πολωνία και χώρες Βαλτικής σπεύδουν στο πλευρό της Ουκρανίας φοβούμενες ρωσική επίθεση - https://t.co/i94li8hV04… -

  • Κακοκαιρία «Ελπίς»: Μεταφορά πολικών αερίων μαζών προς την Ελλάδα #ΚακοκαιρίαΕλπίς - https://t.co/rU1ZGAsptH -

"Αλιεύοντας" την είδηση