Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Επίσκεψη Κ. Παπανάτσιου στο Τελωνείο Βόλου
Επίσκεψη Κ. Παπανάτσιου στο Τελωνείο Βόλου

Επίσκεψη Κ. Παπανάτσιου στο Τελωνείο Βόλου

Το επισκέφθηκε η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κ. Παπανάτσιου όπου είχε διαδοχικές συναντήσεις με το Σύνδεσμο Λιμενεργατών, τη και τους εργαζόμενους του Τελωνείου, ενώ επισκέφθηκε και τους εκτελωνιστές.

Στη συνάντηση με τον πρόεδρο κ. Κρητικό και τον γραμματέα κ. Αρβανίτη του Συνδέσμου Λιμενεργατών, η αν. τομεάρχης Οικονομικών ΣΥΡΙΖΑ συζήτησαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι , τον μη σχεδιασμό για περαιτέρω αναβάθμιση των υποδομών και τέλος για το του λιμανιού.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης της κα Παπανάτσιου με τον διευθυντή του Τελωνείου κ. Δεμίρη και τους εργαζόμενους συζητήθηκαν όλα τα ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία του Τελωνείου, καθώς και για τις προτάσεις των ανθρώπων του για συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Ακόμα, τονίστηκε ότι η υποστελέχωση σε συνδυασμό με την έλλειψη σύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού εμποδίζει να υπάρχουν περισσότεροι έλεγχοι και μεγαλύτερη επίτευξη των στόχων.

Τέλος η πρώην αν. Οικονομικών, επισκέφθηκε τα γραφεία στα οποία στεγάζονται εκτελωνισμού και συνομίλησε με τους επαγγελματίες για το εμπορικό ισοζύγιο εισαγωγών εξαγωγών μετά την Πανδημία αλλά άκουσε και την αγωνία τους για την επόμενη μέρα στο λιμάνι.

Αμέσως μετά τις συναντήσεις η κα Παπανάτσιου ανέφερε: «Το περιφερειακό λιμάνι του Βόλου παίζει σημαντικό ρόλο για την αλλά και στην εμπορική δραστηριότητα της Κεντρικής Ελλάδας. Είναι σημαντικό για την τοπική οικονομία να παραμείνει ανταγωνιστικό και να εκσυγχρονιστούν οι του. Η κυβέρνηση της ΝΔ δεν βλέπουμε να το έχει σε πρώτο πλάνο με τις χρηματοδοτήσεις για αναβάθμιση να είναι σχεδόν μηδενικές. Θα ήθελα να υπενθυμίσω ότι επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ σχεδιάστηκε και χρηματοδοτήθηκε, μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, αναβάθμιση υποδομών και μηχανημάτων συνολικού ύψους 1.500.000 €.»

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνεχίζεται το πρόγραμμα της κουνουποκτονίας στη Μαγνησία #πρόγραμμακουνουποκτονίας - https://t.co/6Xqir6y8bE -

  • Δύο βραβεία στην Περιφέρεια Θεσσαλίας από τα Hellenic Responsible Business Awards 2021 - https://t.co/PfHr41UMga… -

  • Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για την λειτουργία γραφείου ΕΦΚΑ στο Δήμο Ζαγοράς Μουρεσίου #ΔήμοςΖαγοράςΜουρεσίου - https://t.co/DWPKyF4q1t -

"Αλιεύοντας" την είδηση