Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Επίσκεψη Κ. Παπανάτσιου στο σωματείο ατόμων με αναπηρία όρασης “Μαγνήτες Τυφλοί”
Επίσκεψη Κ. Παπανάτσιου στο σωματείο ατόμων με αναπηρία όρασης “Μαγνήτες Τυφλοί”

Επίσκεψη Κ. Παπανάτσιου στο σωματείο ατόμων με αναπηρία όρασης “Μαγνήτες Τυφλοί”

Συνάντηση του σωματείου ατόμων με όρασηςΜαγνήτες Τυφλοί” και της βουλευτή  -ΠΣ Μαγνησίας Κατερίνας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 28-5-2021.

Στη συζήτηση που ακολούθησε ο πρόεδρος κ. Παρασκευάς και τα μέλη του ΔΣ, αναφέρθηκαν στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα άτομα με προβλήματα όρασης στην καθημερινότητά τους (προσβασιμότητα και προσπελασιμότητα της πόλης), στις δυσκολίες που έχουν πολλές φορές σε συναλλαγές τους με ενώ αναφερθήκανε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τους τελευταίους 14 μήνες λόγω της πανδημίας.

Η πρώην από την πλευρά της ανέλυσε τις που έχει καταθέσει ο - Προοδευτική Συμμαχία το προηγούμενο διάστημα, για τα άτομα με που κινούνται σε τέσσερεις βασικούς άξονες:

𝟙. Αλλαγή της καθημερινότητας των αναπήρων

𝟚. Διασφάλιση του μέλλοντος των αναπήρων

𝟛. Αλλαγή του τρόπου πιστοποίηση και αντιμετώπισης της βλάβης

𝟜. Υλοποίηση του συνθήματος «τίποτε για εμάς χωρίς εμάς»

Η κα ευχαρίστησε τους υπερδραστήριους ανθρώπους του σωματείου “Μαγνήτες Τυφλοί” για την πρόσκλησή τους να συζητήσουν τα προβλήματά τους, αλλά και για την ενδιαφέρουσα συνέντευξη που θα μεταδοθεί το επόμενο χρονικό διάστημα στην ραδιοφωνική εκπομπή “Εν λόγω” στον Ραδιοφωνικό Σταθμό της  &Αλμυρού, στους 104,00 Fm.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση