Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Επίσκεψη Κ. Παπανάτσιου στο σωματείο ατόμων με αναπηρία όρασης “Μαγνήτες Τυφλοί”
Επίσκεψη Κ. Παπανάτσιου στο σωματείο ατόμων με αναπηρία όρασης “Μαγνήτες Τυφλοί”

Επίσκεψη Κ. Παπανάτσιου στο σωματείο ατόμων με αναπηρία όρασης “Μαγνήτες Τυφλοί”

Συνάντηση του σωματείου ατόμων με αναπηρία όρασηςΜαγνήτες Τυφλοί” και της βουλευτή  ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας Κατερίνας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 28-5-2021.

Στη συζήτηση που ακολούθησε ο πρόεδρος κ. Παρασκευάς και τα μέλη του ΔΣ, αναφέρθηκαν στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα άτομα με προβλήματα όρασης στην καθημερινότητά τους (προσβασιμότητα και προσπελασιμότητα της πόλης), στις δυσκολίες που έχουν πολλές φορές σε συναλλαγές τους με υπηρεσίες ενώ αναφερθήκανε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τους τελευταίους 14 μήνες λόγω της πανδημίας.

Η πρώην υπουργός από την πλευρά της ανέλυσε τις προτάσεις που έχει καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία το προηγούμενο διάστημα, για τα που κινούνται σε τέσσερεις βασικούς άξονες:

𝟙. Αλλαγή της καθημερινότητας των αναπήρων

𝟚. Διασφάλιση του μέλλοντος των αναπήρων

𝟛. Αλλαγή του τρόπου πιστοποίηση και αντιμετώπισης της βλάβης

𝟜. Υλοποίηση του συνθήματος «τίποτε για εμάς χωρίς εμάς»

Η κα ευχαρίστησε τους υπερδραστήριους ανθρώπους του σωματείου “Μαγνήτες Τυφλοί” για την πρόσκλησή τους να συζητήσουν τα προβλήματά τους, αλλά και για την ενδιαφέρουσα συνέντευξη που θα μεταδοθεί το επόμενο χρονικό διάστημα στην ραδιοφωνική εκπομπή “Εν λόγω” στον Ραδιοφωνικό Σταθμό της  Μητροπόλεως Δημητριάδος &Αλμυρού, στους 104,00 Fm.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ξεκινά η θεώρηση - χορήγηση Δελτίων Μετακίνησης ΑΜΕΑ για το έτος 2022 #ΑμέΑ - https://t.co/frq3qOpjn6 -

  • Έργα και μελέτες για το #Πουρί και τη Μακρυρράχη #Πουρί - https://t.co/ag7UDjW1lL -

  • Κακοκαιρία «Ελπίς» – Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Σε δύο φάσεις η ψυχρή εισβολή – Χιόνια και σε πεδινές περιοχές… - https://t.co/pPiXm6MHu2 -

"Αλιεύοντας" την είδηση