Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Επίσκεψη Κ. Παπανάτσιου στην ΔΟΥ Βόλου
Επίσκεψη Κ. Παπανάτσιου στην ΔΟΥ Βόλου

Επίσκεψη Κ. Παπανάτσιου στην ΔΟΥ Βόλου

Στo πλαίσιo των τακτικών επισκέψεων της σε του Nομού, η Μαγνησίας -ΠΣ μετέβη στη ΔΟΥ Βόλου, όπου και συναντήθηκε με το διευθυντή Δημήτρη Αποστολάκο, τον υποδιευθυντή Ιωάννη Γουλιώτη, τους εργαζόμενους και τον Σύλλογο Εφοριακών Μαγνησίας.

Η κα ενημερώθηκε από τον κ. Αποστολάκο για την λειτουργία της υπηρεσίας κατά την περίοδο της καραντίνας, αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σε επίπεδο οι συναλλασσόμενοι.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Εφοριακών Μαγνησίας Κώστας Βαΐτσης και τα μέλη του Δ.Σ. είχαν εκτενή συζήτηση με την αν. τομεάρχη Οικονομικών ΣΥΡΙΖΑ σε σχέση με την ανάγκη εκσυγχρονισμού των υλικοτεχνικών υποδομών, τις μελλοντικές ανάγκες που θα προκύψουν σε προσωπικό, με δεδομένο ότι πολλοί υπάλληλοι είναι κοντά στην συνταξιοδότηση, αλλά και για την της ΔΟΥ Νέας Ιωνίας με τη ΔΟΥ Βόλου, τονίζοντας ότι είναι σημαντικό, αν πραγματοποιηθεί, να διασφαλιστούν όλες οι οργανικές θέσεις και αφετέρου να μην υποβαθμιστεί το επίπεδο εξυπηρέτησης των δημοτών.

Τέλος, το ΔΣ του συλλόγου εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για τον τρόπο με τον οποίο έχει σχεδιάσει η κυβέρνηση της ΝΔ την των υπηρεσιών.

Η Μαγνησίας ευχαρίστησε τον διευθυντή, τον Σύλλογο εφοριακών και συνολικά τους εργαζομένους για την εποικοδομητική συζήτηση, ενώ ανέφερε ότι στόχος της είναι να βρίσκεται συνεχώς σε επαφή με τους πολίτες και τους , καταγράφοντας τους προβληματισμούς και τα ζητήματα που προκύπτουν, ώστε να αναζητηθούν λύσεις.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση