Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Επίσκεψη Κ. Παπανάτσιου στην ΔΟΥ Βόλου
Επίσκεψη Κ. Παπανάτσιου στην ΔΟΥ Βόλου

Επίσκεψη Κ. Παπανάτσιου στην ΔΟΥ Βόλου

Στo πλαίσιo των τακτικών επισκέψεων της σε του Nομού, η ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κατερίνα μετέβη στη , όπου και συναντήθηκε με το διευθυντή Δημήτρη Αποστολάκο, τον υποδιευθυντή Ιωάννη Γουλιώτη, τους εργαζόμενους και τον Σύλλογο Εφοριακών .

Η κα ενημερώθηκε από τον κ. Αποστολάκο για την λειτουργία της υπηρεσίας κατά την περίοδο της καραντίνας, αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σε φορολογικό επίπεδο οι συναλλασσόμενοι.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Εφοριακών Μαγνησίας Κώστας Βαΐτσης και τα μέλη του Δ.Σ. είχαν εκτενή συζήτηση με την αν. τομεάρχη Οικονομικών ΣΥΡΙΖΑ σε σχέση με την ανάγκη εκσυγχρονισμού των υλικοτεχνικών υποδομών, τις μελλοντικές ανάγκες που θα προκύψουν σε προσωπικό, με δεδομένο ότι πολλοί υπάλληλοι είναι κοντά στην , αλλά και για την της Νέας Ιωνίας με τη , τονίζοντας ότι είναι σημαντικό, αν πραγματοποιηθεί, να διασφαλιστούν όλες οι οργανικές θέσεις και αφετέρου να μην υποβαθμιστεί το επίπεδο εξυπηρέτησης των δημοτών.

Τέλος, το ΔΣ του συλλόγου εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για τον τρόπο με τον οποίο έχει σχεδιάσει η κυβέρνηση της την αξιολόγηση των υπηρεσιών.

Η Μαγνησίας ευχαρίστησε τον διευθυντή, τον Σύλλογο εφοριακών και συνολικά τους εργαζομένους για την εποικοδομητική συζήτηση, ενώ ανέφερε ότι στόχος της είναι να βρίσκεται συνεχώς σε επαφή με τους πολίτες και τους , καταγράφοντας τους προβληματισμούς και τα ζητήματα που προκύπτουν, ώστε να αναζητηθούν λύσεις.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ζ. Μακρή: «Επίσπευση της επαναλειτουργίας του Λατομείου Συκής από το ΥΠΕΝ» #ΛατομείοΣυκής - https://t.co/TqVVHJabdP -

  • Το ετήσιο συνέδριο του Δικτύου Major Cities of Europe #MajorCitiesOfEurope - https://t.co/VwCm7WXiCR -

  • Σκότωσαν την #φώκια "Κωστής" μασκότ της Αλοννήσου #φώκια - https://t.co/gC4Q1WO71W -

"Αλιεύοντας" την είδηση