Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Επισκέψεις και συμμετοχή σε εκδηλώσεις της Κατερίνας Παπανάτσιου κατά τη διάρκεια των γιορτών
Επισκέψεις και συμμετοχή σε εκδηλώσεις της Κατερίνας Παπανάτσιου κατά τη διάρκεια των γιορτών

Επισκέψεις και συμμετοχή σε εκδηλώσεις της Κατερίνας Παπανάτσιου κατά τη διάρκεια των γιορτών

Τις ημέρες των εορτών, η βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α , παρευρέθηκε σε εκ και πραγματοποίησε συναντήσεις και επισκέψεις σε Δομές και Ιδρύματα της περιοχής.

Την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου παρευρέθηκε στην ετήσια κοπή της πρωτοχρονιάτικής βασιλόπιτας του Συλλόγου Γονέων Τριτέκνων Ν. Μαγνησίας.

Το Σάββατο 4 Ιανουαρίου επισκέφτηκε το Ορφανοτροφείο Βόλου, μαζί με αντιπροσωπεία του Μαγνησίας. Συναντήθηκαν με τα παιδιά και το προσωπικό του Ορφανοτροφείου και συζήτησαν διεξοδικά με το διευθυντή κ. Θεοδώρου τα προβλήματα του Ιδρύματος.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας, η βουλευτής παρευρέθηκε στην τελετή έναρξης των Κολυμβητικών Αγώνων «10α ΝΙΚΗΤΗΡΙΑ» στο κολυμβητήριο της Ν. Ιωνίας, όπου παρακολούθησε τους αγώνες και συμμετείχε στις απονομές των αθλητών. Ευχήθηκε δε στις Ομάδες, στα παιδιά και τις οικογένειές τους, Καλή Χρονιά με Υγεία, Δύναμη και πολλές επιτυχίες.     

Την Δευτέρα 6 Ιανουαρίου η βουλευτής παρευρέθηκε στον επίσημο εορτασμό των Θεοφανίων στο Βόλο , καθώς και στην κοπή πίτας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου.

Την Τρίτη 7 Ιανουαρίου επισκέφτηκε την Τοπική Μονάδα Υγείας (ΤΟΜΥ ), μαζί με αντιπροσωπεία του Μαγνησίας, όπου συνομίλησαν με γιατρούς, και εργαζόμενους της δομής για τα προβλήματα που τους απασχολούν και εξέφρασαν συγχαρητήρια για τη δουλειά και το έργο τους.

Στη συνέχεια πραγματοποίησαν στο Γηροκομείο Βόλου, όπου συναντήθηκαν με τον διευθυντή του Ιδρύματος Ι. Τρυφωνόπουλο  και συζήτησαν μαζί του για τα προβλήματα του Ιδρύματος ενώ ακολούθως συναντήθηκαν με τους τρόφιμους του Ιδρύματος, με τους οποίους αντάλλαξαν ευχές και συζήτησαν τα θέματα που τους απασχολούν.

Η κ. Παπανάτσιου, σε όλες τις συναντήσεις, αναφέρθηκε στη καινούργια δεκαετία, τονίζοντας ότι θέλουμε και ελπίζουμε να φέρει καλύτερες μέρες για όλους τους πολίτες και ιδιαίτερα για τους νέους, καθώς η χώρα μας ξεπέρασε τη κρίση και απαλλάχθηκε από τις επώδυνες επιταγές των μνημονίων. Ελπίζουμε, επεσήμανε η βουλευτής, να μην ξαναγυρίσουμε στα παλιά, να βλέπουμε και να προχωράμε μπροστά, ενώ ευχήθηκε Υγεία, κοινωνική δικαιοσύνη και αξιοπρέπεια σε όλους και για όλους.

Το μεσημέρι της Τρίτης 7/1/2020, η κ. Παπανάτσιου συμμετείχε στο κλιμάκιο της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας, που συναντήθηκε με τους απεργούς εργαζόμενους του και συνομίλησε με την απεργιακή επιτροπή τους.

Η βουλευτής εξέφρασε τη συμπαράστασή της στο δίκαιο αγώνα των εργαζομένων του και δεσμεύτηκε ότι, σε συνεργασία με τη ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ, θα κάνει ότι μπορεί για να προβληθεί ο αγώνας τους από τα κεντρικά ΜΜΕ και να συζητηθούν οι θέσεις της ΟΜΕ-ΟΤΕ σε κοινοβουλευτικό επίπεδο.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση