Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Επιπλέον μετανάστες και πρόσφυγες στις εγκαταστάσεις “Μόζας”
Επιπλέον μετανάστες και πρόσφυγες στις εγκαταστάσεις “Μόζας”

Επιπλέον μετανάστες και πρόσφυγες στις εγκαταστάσεις “Μόζας”

Επιπλέον 43 μετφέρθηκν σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις “” στο Βόλο και ο αριθμός τους συνολικά στο χώρο φιλοξενίας είναι 125 άτομα.
Από τους 23 που είχαν αποχωρήσει για Αθήνα,  εννέα επέστρεψαν, ενώ μεταφέρθηκαν και άλλοι 43, μέσω Αθήνας, από την Σάμο.

Συγκεκριμένα, πεινασμένοι επέστρεψαν σήμερα στις εγκαταστάσεις του υ φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών «» οι 14 από τους 23 που την περασμένη Παρασκευή αρνήθηκαν να εγκατασταθούν εκεί και είχαν διανυκτερεύσει σε παρκάκι του κόμβου Διμηνίου.

Οι 23 πρόσφυγες τελικά το απόγευμα του Σαββάτου, με παρέμβαση του δημάρχου Αχ. Μπέου αναχώρησαν για Αθήνα, αλλά οι 14 επέστρεψαν, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, πεινασμένοι. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι πρόσφυγες επέστρεψαν απογοητευμένοι από την Αθήνα, όπου δεν βρήκαν διαμερίσματα που τους είχαν υποσχεθεί και εγκαταστάθηκαν στο φιλοξενίας.

Πλέον στις εγκαταστάσεις «Μόζας» φιλοξενούνται 141 πρόσφυγες από τη Συρία και το , καθώς στους 73 πρόσφυγες που έφτασαν στο Βόλο την Παρασκευή, χθες προστέθηκαν άλλοι 52, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αναμένονται και άλλοι τις προσεχείς μέρες.

"Αλιεύοντας" την είδηση