Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Επιλογή Ευθύνης: «Η γελοιοποίηση δεν έχει όρια»
Επιλογή Ευθύνης: «Η γελοιοποίηση δεν έχει όρια»

Επιλογή Ευθύνης: «Η γελοιοποίηση δεν έχει όρια»

«Τι σου είναι, τελικά, οι εκλογές! Ιδιαίτερα, όταν ξέρεις πως βρίσκεσαι σε αποδρομή. Μέχρι και τον… «κικιρίκου» μπορείς να μεταμορφώσεις σε Ντε Κίρικο. Και μέχρι και την …«ψαρόβαρκα» μπορείς να μεταμορφώσεις σε Αργώ. Το ότι με περισσή αυθάδεια και ανερυθρίαστα χλεύαζες δύο τέτοια ταυτοτικά ζητήματα της πόλης, ας πάει και το παλιάμπελο, περασμένα ξεχασμένα. Και το ότι χαράμισες τέσσερα ολόκληρα χρόνια και μόλις στην …εκπνοή του αγώνα πασχίζεις απελπισμένα να δείξεις πως δήθεν νοιάζεσαι, δεν τρέχει δα και τίποτα, όταν εκπροσωπείς ό,τι πιο παλαιοκομματικό, ό,τι πιο φαύλο κι ό,τι πιο φθαρμένο μπορεί να υπάρξει. Δεν μένει πια, παρά μια παράσταση του ΔΗΠΕΘΕ με πρωταγωνιστή τον Κιμούλη! Η γελοιοποίηση, άλλωστε, όρια δεν έχει.

Την ίδια ώρα, πέφτουν οι σοβάδες στο 1ο ΕΠΑΛ, το 1ο-25ο Δημοτικό Σχολείο θυμίζει ξέφραγο αμπέλι, το σκουπίδι πάει σύννεφο, η ατμόσφαιρα «ευωδιάζει», το είναι στο μαύρο χάλι, εγκαινιάζονται …ταμπέλες, το δημοτικό χρήμα για διαφήμιση, με πρόσχημα τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, ετοιμάζεται να ρεύσει άφθονο, η κοινωνικής αλληλεγγύης καρατομείται, για να μην ξεσπάσει η οργή στον «Μεγάλο», ενώ απ’ τον πολιτικό κανιβαλισμό δεν γλυτώνουν ούτε οι γονείς των παιδιών με αναπηρία! Βόλος, πρώτες ημέρες του Οκτωβρίου 2018…»

Απάντηση δημοτικής αρχής

Κρίνοντας και από την σημερινή, πλήρη ασυναρτησιών και αντιφάσεων, ανακοίνωση της Νατάσσας Οικονόμου, που από πριγκίπισσα και διάδοχος του θρόνου του προφυρογέννητου έχει καταντήσει πολιτική αμπιγιέζ άλλων υποψηφίων, της εκφράζουμε την κατανόηση και την συμπάθειά μας.

Είμαστε διατεθειμένοι ακόμη και να της δώσουμε συστατική επιστολή, μήπως και της ρίξουν έστω και μια ματιά στην διάρκεια των επιλογών του χώρου της.

Μέχρι τότε ας κρατήσει την ψυχραιμία της, αν μπορεί, γιατί και τα χρόνια περνούν και εν τέλει η ευτυχία δεν κρύβεται μόνο σε μια καρέκλα…

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Από διαρροή αερίου η #έκρηξη στη Συγγρού #έκρηξη - https://t.co/pqfj3d1bIq -

  • Συμφωνία Ολυμπιακού με Ελιστάνο Μάνγκα #ΠΑΕΟλυμπιακόςΒόλου1937 - https://t.co/E5PkkrC5yV -

  • Απόπειρα αυτοκτονίας 34χρονης στο Βόλο #απόπειρααυτοκτονίας - https://t.co/RB8wDxm8Nd -

"Αλιεύοντας" την είδηση