Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Επίδειξη αεροσκαφών στην παραλία για τον εορτασμό της Π. Α.
Επίδειξη αεροσκαφών στην παραλία για τον εορτασμό της Π. Α.

Επίδειξη αεροσκαφών στην παραλία για τον εορτασμό της Π. Α.

Αεροπορικές επιδείξεις πάνω από την παραλία του Βόλου, με δύσκολους και θεαματικούς ελιγμούς, με καπνογόνα αλλά και ταχύτατες διελεύσεις, περιλαμβάνει το φετινό πρόγραμμα εκδηλώσεων της Πολεμικής Αεροπορίας, στο πλαίσιο του εορτασμού του προστάτη της Αρχαγγέλου Μιχαήλ.

Στη διάρκεια του εορτασμού που κάθε χρόνο γίνεται 5-8 Νοεμβρίου, αποφασίστηκε την Κυριακή 6 Νοεμβρίου, στις 11 το πρωί, στην παραλία του Βόλου, να πραγματοποιηθούν αεροπορικές επιδείξεις σαν εκείνες που μέχρι πέρσι γίνονταν στον εναέριο χώρο της 111 Π.Μ. στη Νέα Αγχίαλο, με τη συμμετοχή και επιθετικού ελικοπτέρου AH-64 Apache.

Το πρόγραμμα της αεροπορικής επίδειξης στην παραλία του Βόλου περιλαμβάνει αρχικά επίδειξη αεροσκάφους Τ-6 της ομάδας «Δαίδαλος» και στη συνέχεια επίδειξη του F-16 της ομάδας «Ζεύς».

Όπως κάθε χρόνο, κατά τη διάρκεια του εορτασμού, το αεροδρόμιο της 111 Π.Μ. στη Ν. Αγχίαλο θα είναι ανοικτό με στατική έκθεση, ίσως και πτήσεις αερομοντέλων στις 5,6,7 Νοεμβρίου από 9 π.μ. μέχρι 5 μ.μ. και στις 8 Νοεμβρίου από 1 το μεσημέρι μέχρι 5 μ.μ.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση