Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Επιχορήγηση ποσού για προνοιακά επιδόματα στη Μαγνησία
Επιχορήγηση ποσού για προνοιακά επιδόματα στη Μαγνησία

Επιχορήγηση ποσού για προνοιακά επιδόματα στη Μαγνησία

Με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών αποφασίστηκε η κατανομή ποσού ύψους 112.667.564,12 ευρώ σε Δήμους της χώρας από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους έτους 2016, προς καταβολή προνοιακών επιδομάτων στους κατά νόμο δικαιούχους, για τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο 2016.
Ειδικότερα για το Δήμο προβλέπεται η κατανομή ποσού 1.948.370,71 ευρώ.
Τα ποσά θα αποδοθούν στους δικαιούχους, με χρηματική εντολή του Υπουργείου προς το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, αμέσως μετά τη μεταφορά των αντίστοιχων πιστώσεων από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.
Οι αποδιδόμενες πιστώσεις, αφορούν στην καταβολή των προνοιακών επιδομάτων στους κατά νόμο δικαιούχους για τους μήνες Σεπτέμβριο – Οκτώβριο 2016 ή για όσο διάστημα των μηνών αυτών καθίστανται δικαιούχοι λήψης τους καθώς και ποσά που ζητήθηκαν από τις αρμόδιες πρόνοιας και αφορούν στην παράταση χορήγησης προνοιακών επιδομάτων.
Τέλος παρακαλούνται οι δικαιούχοι Δήμοι να γνωρίσουν στο Υπουργείο έως την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου τα ποσά που απαιτούνται προκειμένου να καταβληθούν τα προνοιακά του διμήνου Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου 2016.
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση