Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Επιχείρηση καθαρισμού στην προβλήτα Τελωνείου
Επιχείρηση καθαρισμού στην προβλήτα Τελωνείου

Επιχείρηση καθαρισμού στην προβλήτα Τελωνείου

Επιχείρηση καθαρισμού πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 16 Μαΐου 2022, στην Τελωνείου.

Ο Οργανισμός Λιμένος Βόλου, προχώρησε στον καθαρισμό, σε συνέχεια ς κι ς του διευθύνοντος συμβούλου της ΟΛΒ Α.Ε. Σωκράτη Αναγνώστου, με τον πρόεδρο του Αλιευτικού Συλλόγου Βόλου Χρήστο Ξηραδάκη και τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Πλοιοκτητών Μέσης Αλιείας Ιωάννη Μπουντούκο.

Σκισμένα δίχτυα, , ακόμη και βάρκα σε αχρηστία ήταν μερικά από τα αντικείμενα που απομακρύνθηκαν από τον χώρο της προβλήτας με ειδικό φορτηγό της εταιρείας που συνεργάζεται ο Οργανισμός Λιμένος Βόλου, για τον καθαρισμό του θαλασσίου χώρου.

Ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΒ Σωκράτης Αναγνώστου, ο οποίος επέβλεψε τις δήλωσε: «Η που παρουσίαζε η συγκεκριμένη προβλήτα δεν ήταν η πρέπουσα. Πραγματοποιήσαμε καθαρισμό του προβλήτα στο ύψος του τελωνείου, η του οποίου τα τελευταία χρόνια με και άλλα αντικείμενα ήταν πολύ άσχημη και δεν τιμούσε κανέναν. Σε αγαστή με τους αλιείς και με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου, θέλουμε να διατηρηθεί μία εικόνα ευπρέπειας, τόσο για τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή αλλά και για όποιον βρεθεί στο χώρο».

Οι καθαρισμού θα συνεχιστούν και το προσεχές διάστημα, προκειμένου οι επαγγελματίες να ξεκαθαρίσουν τυχόν ιδιοκτησίες τους στον χώρο.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση